Zdrava hidratacija: prirodni napici za ravan stomak

Ovi zdravi, prirodni napici vam mogu pomoći da budete zadovoljni svojom linijom, naročito ravnim stomakom...

Voda sa ukusima

Hidratacija je veoma važna. Ako pijete dosta vode, pomažete organizmu da održi optimalan nivo tečnosti, ali i sprečavate pojavu nadutosti. Takođe, na taj način održavate osećaj sitosti. Ukoliko ne želite da pijete običnu vodu, počastite sebe vodom sa ukusnom aromom.

Frape od lubenice

Ukoliko ih pripremate bez šećera, frapei su odličan način da se osvežite bez griže savesti. Lubenica je odličan izbor za niskokaloričan sastojak frapea. Ne samo što je prirodan način da se hidrirate zbog visokog sadržaja vode, lubenica sadrži dosta lekovitih sastojaka, uključujući i likopen, poznat po preventivnom dejstvu na pojavu raka. Lubenica sadrži i amino kiselinu arginin, koji u organizmu smanjuje masnoće i podstiče povećavanje mišićne mase.

Šejk od čokolade

Čokolada, naročito ona sa visokim sadržajem kakaoa, zapravo vam može pomoći da izgubite onaj uporni višak kilograma. Kraljica slatkiša smanjuje apetit i sprečava pojavu "napada gladi". Međutim, ovaj napitak može da sadrži i do 400 kalorija, pa više spada u obroke nego u užinu.

Frape od čokolade i kelja protiv osteoporoze...

Hladan čaj od nane

Ovaj napitak je odličan način da se osvežite, ali i da se rešite masnih naslaga sa stomaka. Čaj od nane pomaže organizmu da se reši suvišnih masnoća, ali i ubrzava varenje masne hrane, pa tako sprečava nadutost.

Frape od ananasa

Napitak od ananasa će vas odvesti u tropske krajeve, a vašem organizmu pomoći da se reši suvišnih kilograma, naročito onih na stomaku. Ananas sadrži enzim bromelain koji pomaže razgradnju proteina, olakšava varenje i sprečava pojavu nadutosti.

Zeleni čaj

Pred toga što deluje preventivno na pojavu raka i srčanih oboljenja, zeleni čaj sadrži katehine, antioksidante koji mogu uticati na smanjenje masnoća sa stomaka. Ako pre fizičkih aktivnosti popijete zeleni čaj, možete sagoreti više masnoća tokom vežbi.

Izvor: Stvar ukusa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.

Clean 9 je program koji je pre svega namenjen za Detoksikaciju tj. kao detoksikacioni program koji će vam pomoći da započnete svoj put ka zdravlju i željenim oblinama. Sa ovim programom, dokazano je u praksi, može se smanjiti čak i do 4 cm u obima stim što je za osobe koje imaju potrebu za većim skidanjem kilaže i regulisanja masnoća neophodno je da nakon korišćenje C9 paketa nastave sa korišćenjem paketa F.I.T. 1