Zdrav dečji jelovnik

"For kids by kids - Od dece deci" je jelovnik za mališane koji će promovisati zdravu ishranu baziranu na svežim, nemasnim i prirodnim namirnicama organskog porekla, kreativno servirane u dečjem duhu.

Hyatt Regency Beograd ovog proleća sa ponosom predstavlja projekat For kids by kids - Od dece deci, jelovnik za mališane koji će promovisati zdravu ishranu baziranu na svežim, nemasnim i prirodnim namirnicama organskog porekla, kreativno servirane u dečjem duhu.

- Ova inicijativa je pokrenuta na globalnom nivou, a mi smo prvi hotel u regionu koji će našim najmlađim gostima predstaviti jelovnik kreiran specijalno za njih. Šef kuhinje Metropolitan Grill restorana, Dhanushka Kumara osmislio je poseban koncept ishrane baziran na svežim, nemasnim, prirodnim namirnicama organskog porekla koje će biti kreativno servirane u dečjem duhu, rekla je Viktorija Ćirić marketing i PR mendžer hotela Hyatt.

U saradnji sa magazinom Mama i Yumama web portalom, organizovan je konkurs dečjh crteža na temu „Moja omiljena hrana", a deset najkreativnijih mališana imali su priliku zajedno sa svojim roditeljima budu deo Hyatt-ovog kulinarskog tima i kroz degustaciju, igru i edukaciju o zdravoj ishrani učestvuju u finalnoj izradi jelovnika. U dinamičnoj i veseloj atmosferi kuhinje Metropolitan Grill restorana kreiriran je zdrav dečji jelovnik koji će se u budućnosti nalaziti u ponudi ovog restorana.

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.