Važan savet Opre Vinfri za mršavljenje i zdrav život: predlog jelovnika koji skida masne naslage

Ako želite da se rešite masnih naslaga, važno je da promenite razloge zbog kojih želite da smršate - evo šta savetuje Opra Vinfri!

Opra Vinfri nikada nije skrivala svoju borbu protiv viška kilograma. Slavna voditeljka isprobala je sve moguće dijete, ali kilogrami su se uvek vraćali.

Na kraju je priznala da je pokušavala da smrša iz pogrešnih razloga i zato dugoročno nikada nije nailazila na uspeh.

Naučnici su dokazali: ovaj napitak brzo uklanja stres i nervozu, a ne sadrži kofeinNaučnici su dokazali: ovaj napitak brzo uklanja stres i nervozu, a ne sadrži kofeinDanas su čajevi neretko na bazi zelenog i crnog čaja, što ne pogoduje stresu. Zato isprobajte ovaj ukusni čaj od limunske trave.

Kada bi se kilogrami počeli smanjivati, morala sam osvestiti svoju nameru. Mogla sam izgubiti težinu zato da bih ušla u određeni konfekcijski broj, kako bih prisustvovala nekom događaju ili zato da bih se svidela drugima. Ali nisam mogla održavati težinu zbog istih razloga. Kilogrami bi se uvek vratili. Ovaj put promenila sam svoju nameru. Samo sam želela da budem zdrava. Fizički, emotivno i duhovno. Tada se promenio proces i svrha mog mršavljenja. Bilo mi je lakše jer sam imala jasnije namere, priznaje Opra koja kaže da se sada ničega ne odriče, ne brine o brojkama koje pokazuje vaga i samo vodi računa o porcijama.

Zahvaljujući novom pristupu mršavljenju od 2015. godine izgubila je 20 kilograma, ali ovaj put nije doživela "jojo" efekt i održava telesnu težinu sa kojom je zadovoljna. Najveću ulogu u uspešnom gubitku kilograma ima njen raznovrsni jelovnik, a u nastavku proverite šta to voditeljka jede tokom jednog dana.

DORUČAK: Sendvič sa jajetom, avokadom, paradajzom na integralnom hlebu od celog zrna žitarica, čaj

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.