Usporava starenje, a ubrzava metabolizam: napravite detoks vodu od nara, nane i zelenog čaja (RECEPT)

Nar sadrži jedinstvenu kombinaciju antioksidanata sa jakim uticajem na suzbijanje rasta tumora i takođe održava kardiovaskularno zdravlje. Napravite moćan detoks napitak...

Ova energetska "detoks voda" kombinuje dva izuzetna sastojka za čišćenje: zeleni čaj i nar.

Zeleni čaj olakšava eliminaciju toksina i štiti vaše ćelije od oštećenja DNK slobodnim radikalima. Njegovi antioksidanti ubrzavaju metabolizam, pomažući ćelijama da proizvode energiju i sagorevaju mast.

Katehini u njegovom sastavu aktivno apsorbuju sočivo i mrežnjača oka, zbog čega se smanjuje oksidativni stres u očima. Zeleni čaj je u stanju da spreči glaukom, ima antimikrobno dejstvo, a ova vrsta katehina se bori protiv Parkinsonove i Alchajmerove bolesti. Zeleni čaj smanjuje rizik od poremećaja pamćenja i pažnje.

Ova 4 prirodna leka snižavaju krvni pritisak: moćni u rešavanju problema sa hipertenzijom (RECEPT)Ova 4 prirodna leka snižavaju krvni pritisak: moćni u rešavanju problema sa hipertenzijom (RECEPT)Narodna medicina - ova kombinacija biljaka presdstavlja moćan prirodni lek protiv visokog pritiska. Evo kako se priprema...

Nar sadrži jedinstvenu kombinaciju antioksidanata sa jakim uticajem na suzbijanje rasta tumora i takođe održava kardiovaskularno zdravlje. Dodajte nekoliko listova nane za osvežavajući ukus i dodatne antioksidanse.

Zbog visokog sadržaja polifenola, nar usporava proces starenja u organizmu, bori se sa artritisom i ublažava bolove u zglobovima. Dodajte nekoliko listova nane kako biste piću dali osvežavajući ukus, kao i dozu dodatnih antioksidanata.

Sastojci:

  • 2 čaše prečišćene vode
  • 2 šolje ohlađenog zelenog čaja
  • ½ nara (samo seme)
  • 4-5 zgnječenih listića nane

Stavite sve sastojke u posudu, promešajte, pokrijte i ostavite da odstoji preko noći!

Izvor: Stil

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.