BOGATA SUPA KOJA JAČA IMUNITET: sadrži vitamin C, vitamin D i cink - prirodna zaštita od prehlade i virusa (RECEPT)

Lekovita domaća supa za jači imunitet - ručak pun vitamina i minerala!

Supa je jelo kojem se uvek vraćamo tokom pehlade i hladnih dana, ali redovno konzumiranje supe koja je bogata hranljivim sastojcima sa vitaminima i mineralima može biti ukusan način da ojačate imuni sistem.

Pročitajte još:

SASTOJAK NA KOJI ZABORAVJAMO, A ŠTITI NAS OD VIRUSA: Ovu hranu jedite što češće - odlična je za imunitet

STRES RAZARA IMUNITET: Ova vežba od 5 minuta pomaže da sačuvate zdravlje

NAPRAVITE DOMAĆI LEK ZA JAČI IMUNITET: glavne sastojke sigurno već imate u kući (RECEPT)

Predlažemo vam recept za supu koja je bogata vitaminima C i D, cinkom i antioksidantima.

Preporučuje se kod prehlada, respiratornih tegoba, upala, infekcija i problema sa sinusima.

Sastojci:

  • 2 kašike maslinovog ulja
  • 1 1/2 šolje seckanog luka 
  • 3 stabljike celera, tanko iseckane
  • 2 velike šargarepe, isečene na kolutove
  • Šampinjoni 500 g
  • 5 čena belog luka
  • 8 šolja neslanog pilećeg temeljca
  • 4 grančice majčine dušice
  • 2 lovorova lista
  • 100g leblebije iz konzerve
  • 200 g iseckanih pilećih prsa bez kostiju
  • 1 1/2 kašičice soli
  • 1/2 kašičice slatke crvene paprike
  • 350 g iseckanog lista kelja (bez stabljika)
  • 1/2 kašičica bibera

Jača imunitet, čisti pluća i ublažava kašalj: napravite lekoviti čaj i sirup od lovorovog lista (RECEPT)

Izazov za jačanje imuniteta: kako da poboljšate imuni sistem 1 čašom vode

Otporni na viruse, zaštićeni od bolesti: ovo je eliksir života i najsavršenija prirodna namirnica za zdravlje

Priprema:

U pileći temeljac sipajte maslinovo ulje, pa ostavite da se zagreje na srednjoj vatri. Dodajte luk, celer, šargarepu i kuvajte 5 minuta uz povremeno mešanje. Dodajte majčinu dušicu, lovorov list i leblebije, a zatim piletinu, so i mlevenu papriku. Ostavite da se kuva oko 25 minuta.

Nakon toga dodajte u supu liske kelja, pa kuvajte još 5 minuta.

Izbacite iz supe majčinu dušicu i lovorov list.

Jedite dok je toplo, a ostatak možete do dva dana čuvati u frižideru.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.