Ražnjići od plavog patlidžana

Malo je povrća koje nudi toliko mogućnosti kao patlidžan. Isprobajte ovu...

Sastojci:

 

  • 2 šargarepe
  • 100 g shiitake pečuraka
  • 50 g pavlake
  • 100 g kozjeg feta sira
  • morska so
  • maslinovo ulje
  • nekoliko grančica sveže majčine dušice

 

Postupak:

Patlidžane nasecite na kriške po dužini, posolite i ostavite da odstoje. Nakon nekoliko minuta malo ih ocedite i osušite kuhinjskim papirom. Kriške ispecite na grilu zajedno s pečurkama koje ste prethodno očistili. Šargarepu nasecite na rezance i kratko prokuvajte u slanoj vodi. Na kriške patlidžana poprečno slažite šargarepu, pečurke, feta sir i pavlaku, pa dodajte grančicu majčine dušice. Zarolajte ih, učvrstite čačkalicom i kratko zapecite u rerni.

Maja Danica Pečanić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.