Radionica "Presna, praznična trpeza"
I praznična jela mogu biti pripremljena od presnih namirnica, naučite kako!

Kako da pripremite jednostavna, ukusna, živopisna jela - presna, bez pojačivača ukusa i sa niskim procentom masti, koja ćete moći sa puno samopouzdanja da poslužite na prazničnoj trpezi to je tema radionice koja će se održati 9. decembra 2013. godine u Novom Sadu.
Očekuje vas dobra zabava u veselom društvu, aktivan rad u kuhinji i posluženje prazničnim, ukusnim đakonijama. Detaljnije informacije naći ćete na internet adresi www.biljnaishrana.com.
Ostali članci
-
RECEPT ZA SOČAN KOLAČ OD JOGURTA I LIMUNA:…
Kremasto i sočno - recept za brz kolač sa limunom i jogurtom koji će vas…
-
RECEPT ZA ČOKOLADNE KOCKE SA KOKOSOM I BANANAMA:…
Bez jaja, bez mleka - ovaj čokoladni kokos kolač je zaista neodoljiv!
-
RECEPT ZA ZIMSKU SALATU KOJU ĆETE PRAVITI ČESTO:…
Recept za zimsku salatu od 3 sastojka - spremna za 10 minuta!
-
OVA BILJKA JE JEDNA OD NAJZDRAVIJIH NA SVETU: Evo…
Ova biljka spada u najzdraviju hranu na planeti!
Komentari
Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.