Radionica o letu, voću i povrću

Sveža biljna ishrana moguća je i na godišnjem odmoru, kad ne spremamo u našim kuhinjama, okruženi električnim aparatima.

Inspirisana svežim plodovima voća i povrća kojih leti ima u izobilju, radionica posvećena svežoj biljnoj ishrani održaće se 14. jula 2012. godine, u periodu od 12h do 17h, kod Megi & Saleta. Akcenat će biti na plodovima, a kako navode organizatori, pod plodovima se "podrazumeva sve što ima seme". U ovoj ishrani, ističu, nema gladi ako se uzme dovoljno ugljenih hidrata i kalorija kroz slatke plodove, kroz umerenu količinu orašastog i semenki, i po neki zeleni list za osveženje.

Ovog puta će u upotrebi biti minimum aparature, naročito jakih aparata na električnu energiju. Koristiće se više daščica, nožić i nešto ručnih aparata. Naravno, najvažniju aparaturu za ishranu imamo, a to su naše šake, zubi, digestivni trakt. Na ovaj način će polaznici moći da nauče kako da ovu vrstu ishrane primenjuju i na godišnjem odmoru, i gde god da se nadju.

Najava je obavezna, a prijave se primaju unapred na broj telefona 063-726-1099. Ponuda važi do popune 10 mesta. Učešće iznosi 2.500 dinara i obuhvata kako predavanje, tako i priručnih i hranu.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.