Peace Food a ne Fast Food: koja hrana je otrov, a koje namirnice čine "hranu mira"

Peace food isključuje sve što nema korenje i nije negde raslo - dakle isključuje alkohol, industrijske i gotove proizvode, šećer i slično.

Nemački doktor i psihoterapeut Ruediger Dahlke razvio je delotvoran sistem isceljivanja fizičkih i psihičkih oboljenja svojevrsnom psihoterapijom kojom pomaže klijentima da iz „senke" ili podsvesti izvuku potisnute sadržaje ili teme kojih se plaše da se suoče. Kako svaka od tih potisnutih tema ima energetski naboj, ta energija se teži iskazati, tj. izaći na površinu.

Budući da se ne može obelodaniti u našoj svesti, jer je odbacujemo, ona svoj izlaz traži kroz telo u obliku raznih oboljenja koja za svakog pacijenta posebno imaju ličnije značenje i služe kako bi privukla pažnju na ono u našoj psihi s čime se ne želimo da suočimo. Poslednju deceniju Dahlke je zahvaljujući svojim istraživanjima, uvideo da telu treba dati dodatnu potporu u isceljenju, i to veganskom ishranom. Zašto je smatra delotvornim lekom, otkrijte u intervjuu...

Dr Nada Kaiser preporučuje: jednostavne tehnike zaštite od negativne energije (VIDEO)...

Osim što tvrdite da osveštavanjem potisnutih sadržaja možemo lečiti fizičke bolesti, poslednjih godina tvrdite da veganska ishrana uveliko pridonosi izlečenju raznih bolesti. Kojim argumentima to možete potkrepiti?

U tome nema mistike. Brojna naučna istraživanja dokazuju da se prelaskom na vegansku ishranu mnoge uznapredovale bolesti, kao što su začepljenje krvnih sudova, rak i druge, povlače ili ublažavaju. Kao lekar koji podržava post i prirodnu medicinu svojim pacijentima sam oduvek savetovao zdravu ishranu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.