Napitak koji reguliše nivo šećera u krvi (RECEPT)

Ako imate problema sa šećerom, svakog jutra popijte ovaj lekoviti napitak!

Dijabetes je hronična bolest koja nastaje kada gušterača ne proizvodi dovoljno insulina ili kada telo ne može učinkovito da upotrebi proizvedeni insulin – hormon koji omogućuje ćelijamA preuzimanje glukoze iz krvi i njenu preradu u energiju.

Neadekvatna proizvodnja insulina ili njegova nedelotvornost uzrokuju povišeni nivo glukoze u krvi (hiperglikemija) koja može rezultirati dugoročnom štetom za organizam.

Ove semenke podstiču mršavljenje i jačaju ljubavnu želju: lekovita biljka koju vredi koristiti u ishraniOve semenke podstiču mršavljenje i jačaju ljubavnu želju: lekovita biljka koju vredi koristiti u ishraniLekovito seme koje pomaže kod mršavljenja, visokog holesterola i regulisanju šećera u krvi - evo zašto grčko seme treba da…

Dijabetes je bolest od koje boluju i mladi i stari. Najčešći uzrok je stres, a pored toga i nepravilna ishrana uvelike doprinosi ovoj bolesti.

Postoje prirodni lekovi koji regulišu nivo šećera u krvi. Ovaj napitak deluje preventivno, ali dobro deluje i na osobe koje već pate od dijabetesa.

Sastojci:

  • šaka kelja
  • 5 kivija
  • 1 banana
  • 1 jabuka

Priprema:

Stavite u blender sve sastojke sa pola litra vode.

Konzumacija: Pijte po jednu čašu ujutru, pre doručka, a ostatak tokom dana.

Izvor: Novi/Espreso

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.