Napitak koji čisti telo od teških metala: fantastičan recept za prirodnu detoksikaciju

Detoksikacija je najbolji način da oslobodite telo od teških metala - recept za zdrav i lekovit detoks smuti!

Teški metali su zastupljeni u pesticidima, određenim hemikalijama kozmetičkih proizvoda, u herbicidima, ali i u životnom okruženju zbog pojačanog industrijskog otpada koji se ispušta u jezera, reke, okeane, vazduh i zemljište.

Kada dospeju u organizam, teški metali predstavljaju toksične materije koje narušavaju balans u telu i mogu biti jedan od uzročnika upalnih procesa u organizmu i dodatni faktor za pojavu hroničnih oboljenja. Takođe, nakupljanje toksičnih metala u telu može izazvati određene neuronske poremećaje i negativno utiati na kognitivne funkcije poput memorije.

Lekoviti smuti od 4 namirnice: napitak koji reguliše nivo šećera u krvi (RECEPT)Lekoviti smuti od 4 namirnice: napitak koji reguliše nivo šećera u krvi (RECEPT)Dijabetes je bolest od koje boluju i mladi i stari. Najčešći uzrok je stres, a pored toga i nepravilna ishrana. Evo koji napitak…

Simptomi koji ukazuju na prisustvo teških metala u telu su: vrtoglavice, česte migrene, umor i nedostatak energije, pad raspoloženja, nesanica, problemi sa memorijom i poremećaji u ishrani.

Detoksikacija je najbolji način da oslobodite telo od teških metala.

Predstavljamo vam recept za detoks smuti od namirnica koji čiste organe poput jetre, pankreasa i reproduktivnog sistema, sadrže puno hranljivih materija, vitamina i minerala i predstavljaju jedne od najboljih prirodnih detoksikatora organizma.

Sastojci:

  • 1 kašika spiruline
  • 1 šolja svežeg iseckanog korijandera
  • 2 šolje divljih borovnica
  • 1 kašika ječmene trave u prahu
  • Pretplatite se na naš INSTAGRAM račun!
  • 1 kašika meda
  • 1 šolja soka od pomorandže
  • 2 banane
  • voda

Sve navedene sastojke dodajte u blender. Dodajte željenu količinu vode u zavisnosti koliko želite da napitak bude gust. Mutite dok ne dobijete homogenu i glatku smesu. Napitak čuvajte u frižideru i svakog jutra popijte po čašu.

NAPITAK ZA LEČENJE ANEMIJE I IZBACIVANJE VIŠKA TEČNOSTI: evo kako da napravite lekoviti smuti pun gvožđa (RECEPT)NAPITAK ZA LEČENJE ANEMIJE I IZBACIVANJE VIŠKA TEČNOSTI: evo kako da napravite lekoviti smuti pun gvožđa (RECEPT)Ako patite od nedostatka gvožđa i anemični ste, onda svakog dana popijte ovaj lekoviti napitak i obradujte svoje telo dnevnom…

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.