Miris, ukus i dizajn

Poziv za učešće na 3. po redu Sajmu dizajnirane hrane "Mikser Design Food" koji će se održati u Beogradu 22. decembra 2012. godine.

Dizajnirana hrana, piće i delikatesi, kao i dizajnerski komadi za serviranje i degustaciju - proizvodi inspirisani hranom i svi oni mirisi i ukusi koji nas podsećaju na praznike naćiće se pod krovom Mikser House-a u okviru 3. po redu Sajma dizajnirane hrane koji će se održati 22. decembra 2012. godine.

Organizatori su tim povodom otvorili javni poziv za učešće na ovoj krajnje neobičnoj jednodnevnoj manifestaciji koja za cilj ima promovisanje kreativnosti i inovacija na domaćoj gastronomskoj sceni. Poziv je upućen malim i velikim proizvođačima organske hrane, prodavnicama zdrave hrane, talentovanim, veštim domaćicama, ali i industrijskim i grafičkim dizajnerima.

Treći po redu sajam dizajnirane hrane "Mikser Design Food" koji će ove godine biti u novogodišnjem izdanju ujedno će biti i prilika da organizatori manifestacije učesnicima i posetiocima predstave novi koncept renoviranog Mikser House-a. Naime, od februara 2013. godine ovaj prostor će funkcionisati kao permanentni regionalni kreativni centar sa prodavnicom autentičnih proizvoda kreiranih i proizvedenih na Balkanu, kao i intenzivnim kulturnim i edukativnim programom tokom čitave godine.

Rok za prijavu je 17. decembar 2012. godine. Više informacija o prijavi i uslovima konkursa možete da dobijete putem adrese sale@mikser.rs ili putem telefona 062/ 80 40 133 (Aleksandar Spasojević).

 

 

A. D.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.