Kulinarska radionica zdravih obroka

Za sve ljubitelje kulinarstva priprema se zanimljiva, kreativna radionica o zdravim i ukusnim obrocima.

Svežu biljnu hranu prati predrasuda da je vrlo neukusna pa je veliki broj ljudi izbegava ili je uvodi na svoju trpezu tek kada se upali "crvena lampica" koja nam preporučuje da regulišemo svoju ishranu.

Međutim, ovaj način pripreme hrane nudi pregršt kombinacija i obilje ukusa, pa će se uz malo prakse i svest o kvalitetima presne biljne hrane promeniti. Praktična radionica koja će svim zainteresovanim učesnicima omogućiti da saznaju više ot tome održaće se 18. novembra 2012. godine. Radionica koju će voditi Margareta Radomirović obuhvatiće pripremu obroka od svežih biljnih plodova voća i povrća. Margareta, inače savetnica za prirodniji životni stil će u okviru radionice naučiti učesnike i o osnovnim principima isklijavanja i uzgoja zelenih mladica, a pružiće i savete oko pripreme kolača kao i kako da kupujemo, peremo i čuvamo biljnu hranu.

Radionica će biti održana u Klubu "Zdraviji život", učešće iznosi 3500 dinara i obezbeđeni su sva hrana, priručnik i predavanje, a svi raniji polaznici imaju popust na pojedinačnu cenu za obnavljanje radionice i ona iznosi 1500 dinara. Prijave i rezervacije šalju se Margareti, na broj telefona 063 726 1099.

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.