Kako da produžite svežinu hleba
Više ne morate da se plašite da će višak hleba da se isuši. Evo kako da produžite svežinu hleba.

Ako ste kupili veću količinu hleba ili jednostavno imate višak ove namirnice, ne morate više da brinete da će se brzo isušiti.
Najvažnije pravilo čuvanja hleba je da ga držite na sobnoj temperaturi, nikako u frižideru. Ako ipak odlučite da ga zamrznete, imajte na umu da hleb može da stoji u zamrzivaču najviše šest meseci.
Da bi vam hleb duže bio svež, pomoći će vam celer. Naime, hleb stavite u plastičnu kesu i dodajte mu stabljiku celera. Na taj način, celer će mu pružiti dodatnu vlagu te se neće osušiti. Inače, stabljike celera nemaju jak miris, pa hleb neće promeniti aromu.
Ostali članci
-
Brzo i lako - topla čokolada sa cimetom: napitak…
Napitak za toplu čokoladu sa cimetom - vruća poslastic akoju ćete spremiti…
-
Jača IMUNITET i štiti organizam od virusa: RECEPT…
Vitaminska bomba - kako da napravite čorbu od đumbira i šargarepe koja vas…
-
Recepti za 7 dana posta: najlepša posna i zdrava…
Ako želite da postite, onda su ova jela savršena inspiracija za vas!…
-
Ovakav kupus iz rerne još niste probali: recept…
Začinjen pečeni kupus - recept za jednostavan i ukusan ručak iz rerne!
Komentari
Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.