Japanska vodena dijeta - čudesna za mršavljenje: uradite ovo svakog jutra i sagorite masne naslage

Zdrava i efikasna - japanska vodena dijeta je idealan trik za mršavljenje! Evo šta treba da uradite svakog jutra...

Japanska vodena "dijeta" zaista je jednostavna: svaki dan odmah nakon ustajanja pije se najpre četiri čaše mlake vode u malih gutljajima i na prazan želudac. Voda ne sme nikako biti hladna, važno je da je mlaka, a zdravo je piti čak i toplu vodu. Kako se želudac ne bi dodatno opteretio i naduo, pije se obična voda, odnosno negazirana voda. Zatim treba čekati najmanje 45 minuta do doručka.

U japanskoj vodenoj dijeti ne postoji precizno definisan način ishrane, a nikkao ne treba da budete strogi i uvedete velike restrikcije. Jedite kao i obično, ali treba da imate na umu da je japanska ishrana jako zdrava.

7 zdravih namirnica sa kojima nipošto ne smete preterivati7 zdravih namirnica sa kojima nipošto ne smete preterivatiTrovanje vodom, anemija, oboljenje jednjaka... Sve su to opasnosti koje nosi preteran unos namirnica koje su u umerenim…

Takođe, Japanke nikad ne zaboravljaju na dodatnu vodenu kuru: podstiče raspoređivanje materija u organizmu, poboljšava izlučivanje toksina i obezbeđuje mišićne ćelije tečnošću, pa zbog toga koža postaje sjajnija. Osim toga, voda napuni želudac pa obično jedemo manje za doručak. Dakle, isplati se isprobati vodenu dijetu.

Uz vodenu dijetu dobro je konzumirati zdravu hranu. Ako volite citruse, onda će vas sigurno razveseliti rezultat nedavno provedenog istraživanja. Naučnici su dokazali da grejpfrut pomaže kod mršavljenja. U svrhu istraživanja 42 osobe jele su grejpfrut šest nedelja svako jutro, u podne i uveče po pola grejpfruta. Na kraju istraživanja su ispitanici izgubili nekoliko kilograma, ali su i imali znatno manji obim struka. Uz to im je i krvni pritisak bio bolji. Rezultati su objavljeni u "Metabolism Journal".

Čuveni afrički doktor Sebi hranom je lečio teške bolesti: ako ovo jedete svaki dan, izbacićete toksičnu sluz iz tela i obnovićete ćelijeČuveni afrički doktor Sebi hranom je lečio teške bolesti: ako ovo jedete svaki dan, izbacićete toksičnu sluz iz tela i obnovićete ćelijeU načinu lečenja doktor Sebija, post se kombinuje s prirodnim biljem, koje on naziva "cell food" ili ćelijska hrana.

Međutim, zašto je grejpfrut takav ubica masnoće? Naučnici pretpostavljaju da je za njegov uspeh zaslužna kombinacija više faktora. Grejpfrut sadrži pektin koji poboljšava probavu i nabubri u želučanom i crevnom traktu – pa smo duže vremena siti. Uz to vitamin C podstiče sagorevanje masnoće, a kalijum iz grejpfruta oslobađa nas viška vode. Pored svega, ovo voće ima malo kalorija.

Kombinacija grejpfruta i vodene japanske dijete daće odlične rezultate.

Izvor: Miss7.24sata.hr

Sonja Simon

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.