Etno hrana i piće na Beogradskom sajmu

Sedmi po redu, Sajam etno hrane i pića biće održan od 27. do 30. novembra 2012. godine, u hali 3 Beogradskog sajma.

Mućkalice od seitana, namazi od leblebije i graška, šargarepe s belim lukom, hleb od organskog žita, mlevenog na vodeničarskom kamenu... samo su neka od jela koja će se naći na trpezi prve radionice hrane koja će biti održana u okviru 7. Sajma etno hrane i pića.

Vekovna tradicija u pripremanju hrane, po čijem ukusu, kvalitetu i raznovrsnosti su ovi prostori poznati u svetu, stoji i iza smotre proizvođača koja će biti otvorena 27. novembra 2012. godine u Hali 3, Beogradskog sajma. Više od 300 izlagača iz zemlje i inostranstva predstaviće više od hiljadu različitih proizvoda, među kojima su džemovi, slatko, kisela zimnica, kozji sirevi, med, čajne mešavine, sušeno voće, vina...

Sedmi sajam etno hrane i pića biće, pre svega, mesto edukacije na kojem će vrhunski stručnjaci iz naše zemlje prenositi posetiocima svoja znanja iz oblasti brendiranja proizvoda, zaštite imena i geografskog porekla, recepture, uvođenja sistema kvaliteta, unapređenja pakovanja i još mnogo toga. Ove godine centralni program manifestacije obogatiće izložba rukotvorina, a poslednjeg dana 30. novembra 2012. godine biće upriličena revija torti. Više informacija o ovom događaju možete da nađete na internet adresi www.etnohip.rs.

A. D.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.