Doručak za brzo skidanje masnih naslaga: kako da na zdrav način izgubite višak kilograma

Šta doručkuju žene sa vitkim telom - ovaj obrok čuva zdravlje i pomaže u mršavljenju!

Stroge dijete loše utiču na zdravlje i mnoge žene su svedoci da je njihov rezultat kratkotrajan, ali sa ovim trikom za mršavljenje nećete pogrešiti, piše Lepa & srećna.

3 recepta sa cimetom za zdravo i brzo mršavljenje: evo kako da iskoristite moćan začin za topljenje masnih naslaga3 recepta sa cimetom za zdravo i brzo mršavljenje: evo kako da iskoristite moćan začin za topljenje masnih naslagaPoznato je da cimet ima odlična lekovita dejstva i da je začin broj jedan u svakoj dijeti i detoksikaciji, a evo kako da ga…

Doručak je najvažniji obrok u toku dana, a stručnjaci preporučuju da, ukoliko želite brzo da smršate, svakog jutra jedete kašu od žitarica. Žitarice su u prodavnicama zdrave hrane vrlo jeftine, a sadrže vlakna, podstiču varenje, duže vas drže sitim i neće vam dosaditi jer možete da ih jedete u različitim varijantama. Istraživanje sprovedeno na 22 000 odraslih osoba pokazalo je da ljudi koji doručkuju ovsenu kašu lakše gube višak kilograma. Takođe, preporučuje se i kaša od kinoe i amaranta.

Holistička terapija za mršavljenje: detaljan plan kako da izgubite višak kilogram na zdrav načinHolistička terapija za mršavljenje: detaljan plan kako da izgubite višak kilogram na zdrav načinHolističko mršavljenje je proces koji zahteva organizaciju i plan, ali predstavlja zdrav način da izgubite višak kilograma koji…

Različite varijanta kaša imaju različit broj kalorija, pa tako 105 grama ovsene kaše sa vodom ima 124 kalorije, a napravljena sa mlekom 215 kalorija. Instant ovsene kaše imaju znatno više kalorija. Kaša od 92 grama kuvane kinoe sa vodom ima samo 111 kalorija, a sa mlekom 202 kalorije, dok kaša od 92 grama amaranta sa vodom ima 126 kalorija, a sa mlekom 216. Pored mršavljenja, kaše čuvaju zdravlje digestivnog trakta i sprečavaju nadimanje stomaka.

Izvor: Lepa & srećna

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.