DIJETA KOJA POBEĐUJE BOLEST: ishrana koja ozdravljuje organizam i štiti DNK

Dijeta doktora Lia - štiti telo od bolesti i pomaže da organizam brzo ozdravi!

Naša tela imaju fantastičnu moć da se iscele ali važno je da ih u tome podržimo. Jedan od najboljih načina je kroz hranu. Dr Vilijam V. Li. savetuje kako najefikasnije to da uradimo.

Dr Li je osmislio program koji je nazvao Okvir 5x5x5 i to nije dijeta za gubljenje težine ili fitnes režim ishrane već naprosto uvođenje novih navika koje će očuvati vaše zdravlje. Kako navodi u svojoj knjizi Jedi i pobedi bolest, to je upravo način ishrane koji telu omogućava da se izbori sa bolešću. Ova strategija omogućava podršku za pet odbrambenih sistema tako što se ubacuje pet namirnica koje već volite u obroke, užine i uvrstiti ih do pet puta svakoga dana kada jedete: doručak, ručak, večera, užina ili dezert.

KORONA virus - važni minerali za jačanje imuniteta: evo koja HRANA sadrži gvožđe, kalcijum i magnezijumKORONA virus - važni minerali za jačanje imuniteta: evo koja HRANA sadrži gvožđe, kalcijum i magnezijumGvožđe, aklcijum i magnezijum za snažan imunitet - evo koju hranu treba jestu tokom epidemije korona virusa!

Velika prednost ove strategije jeste što se prilagođava bilo kom načinu ishrane koji sada praktikujete bilo da se radi o paleo, keto, vegan, bezglutenskoj ili bilo kojoj drugoj dijeti.

Za početak treba da odaberete po jednu namirnicu iz pet grupa koje dr Li navodi. Svaka grupa namirnica podstiče telesne procese koji ozdravljuju organizam a to su: stimulacija, regeneracija, mikrobiom, zaštita DNK i imunitet.

Spisak namirnica sadrži preko 200 stavki i sigurno će zadovoljiti sve sladokusce. Treba odabrati pet koje ćete koristiti svaki dan.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.