Detoks napitak za čišćenje bubrega od samo 2 sastojka: izbacite toksine iz tela (RECEPT)

Recept za napitak koji pročišćava bubrege od toksina - glavni sastojak je peršun!

Zdravlje bubrega od vitalne je važnosti za celokupno stanje organizma, kao i za dugovečnost našeg života. Svakodnevni unos hrane i pića može značajno opteretiti bubrege.

Šta rade bubrezi?

Bubrezi dnevno profiltriraju oko 200 litara krvi, a sve kako bi iz nje izbacili toksine koje štete našem telu. Oni su "sofisticirani uređaji" koji svaki dan iz krvi izlučuju oko 2 litre otpadnih materija.

10 navika koje uništavaju zdravlje bubrega10 navika koje uništavaju zdravlje bubregaSačuvajte zdravlje bubrega - evo koje navike treba odmah da izbacite iz svog života...

Šta šteti bubrezima?

Kada bubrezi postanu preopterećeni toksinima, može doći do bolesti bubrega i mokraćne bešike, a upravo te toksine unosimo u telo u obliku hrane i pića. Ljudi s najviše rizika za razvoj bubrežnih bolesti jesu oni sa dijabetesom, visokim krvnim pritiskom ili porodičnom istorijom bolesti bubrega.

KLJUČNI SASTOJAK ZA ČIŠĆENJE BUBREGA

Peršin je mediteranski začin koji se rasprostranio po celom svijetu. Zahvaljujući velikim količinama minerala poput kalcijuma, gvožđa, magnezijuma i fosfora i vitaminima među kojima prednjače vitamin C i A i tiamin i riboflavin peršin se smatra jednim od najjačih antioksidansa.

List peršina deluje protivupalno i štiti telo od uticaja slobodnih radikala koji su uzročnici raznih bolesti poput ateroskleroze, raka debelog creva, dijabetesa i astme. Ako ste pušač, jedete neredovno, pijete alkohol ili uživate u brzoj i prženoj hrani, pored promene navika, vreme je da napravite nešto dobro za vaše telo i bubrege te se očistite od toksina.

Ovi simptomi ukazuju na kamen u bubregu: evo koja hrana čisti bubrege i sprečava nastanak peska i kamena u bubrezima

Ovi simptomi ukazuju na kamen u bubregu: evo koja hrana čisti bubrege i sprečava nastanak peska i kamena u bubrezimaOvi simptomi ukazuju na kamen u bubregu: evo koja hrana čisti bubrege i sprečava nastanak peska i kamena u bubrezimaLečenje hranom - evo koje namirnice pomažu kod kamena u bubregu!

NAPITAK ZA ČIŠĆENJE BUBREGA

Sastojci:

- šaka svežeg peršinova lišća
- 1 litar vode

Priprema:

1. Peršun operite i naseckajte ga na veće komade, istresite u lončić i ulijte vodu.

2. Na srednje jakoj vatri zagrejte vodu do ključanja, smanjite vatru na najslabije i kuvajte još 5 do 10 minuta.

3. Sklonite sa vatre, ostavite da malo odstoji, pa ga procedite i ostavite u frižider.

4. Šoljicu napitka popijte svako jutro.

Izvor: Zadovoljna

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.