Uvod u NLP - diploma

Naučite kako da vodite druge kroz proces promene.

NLP diploma je intenzivni (u trajanju od dva i po dana) uvod u Neurolingvisticko programiranje - NLP koji će biti organizovan u periodu od 5. do 7. aprila 2013. godine u Holističkom centru NLP u Nišu.

NLP je u svom začetku krenuo kao modelovanje superiornih izvodjača, genija u odredjenim poljima, i uspeo da učini da veštine ovih genija budu dostupne svima. Pruža vam se šansa da dobijete pristup nekim od ovih modela i naučite ih.

Kao rezultat pohadjanja NLP Diploma, polaznici će naučiti kako da vode druge kroz proces promene i kako da im pomognete da postignu cilj, savladati snažne NLP jezičke modele preciznosti i efektivnosti i naučiti kako da lakše postignu sopstvene ciljeve.

Trening je iskustvene i interaktivne prirode. Ova dva elementa su neophodna za ubrzano učenje. Po završetku kursa, učesnici će dobiti Momentum Strategies NLP Diploma sertifikat. Ovaj kurs je moguće pohadjati izdvojeno od ostalih. Ako želite da nastavite obuku sa nama, cena ovog kursa će biti odbijena od cene treninga za NLP Praktičara ili Mastera.

Treninge vode Lidija Marković Rosati, Internacionalni NLP Trener (Grinder, Bostic St.Clair, Carroll - Klasični i Novi Kod), Trener Energetskog NLP i Thomas Björge, Internacionalni NLP Trener , NLP Coach (Grinder, Bostic St.Clair, Carroll - Klasični i Novi Kod). Oni su akreditovani članovi Medjunarodne Akademije Trenera, a NLP treninge su pohadjali i učili od ko-osnivača NLP - Dr. Johna Grindera.

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.