Promenite misli – izlečite život

Kada iskreno i svesno radite na sebi jednostavno shvatate da je Univerzum zaista čudesan i da ne postoje ograničenja kad krenemo stazom duhovnosti i ličnog mira.

Biti srećan i zadovoljan nije privilegija, to je naše rođenjem dato pravo! Kad god se odmaknemo od tačke naše dobrobiti, mi jednostavno nismo dosledni sebi, udaljavamo se od svoje suštine i teško nam je da oko sebe primećujemo uspehe, radosti i lepotu. Rešenje za sve u životu jeste u ljubavi prema sebi. Kad istinski zavolimo i prihvatimo sebe baš takve kakvi smo, kad počnemo da se oslobađamo potrebe da budemo nešto što drugi očekuju od nas, kad počnemo da malo više ugađamo sebi i da s vremena na vreme zastanemo i čestitamo sami sebi na svemu što smo do tog trenutka postigli, u nama će početi da se otvara neiscrpno polje mogućnosti i bićemo otvoreni za prosperitet svake vrste.

Svako od nas želi da živi u izobilju, ali ipak često možemo videti osobe koje sede skrštenih ruku, skupljene, stegnute. Teško je i zamisliti kako neko u takvom položaju može da primi za sebe bilo koju vrstu prosperiteta. Veoma je važno, kad osetimo da se i fizički skupljamo, da to osvestimo, raširimo ruke i kažemo: „Širim ruke ka izobilju svake vrste. Otvoren/a sam za svako dobro koje mi život šalje“. Prihvatanjem učenja i saveta Louise L. Hay i praktikovanjem pozitivnih afirmacija možete da unapredite svoj život na mnogim poljima, ali i da naučite da uživate u svakom danu!

Kada iskreno i svesno radite na sebi jednostavno shvatate da je Univerzum zaista čudesan i da ne postoje ograničenja kad krenemo stazom duhovnosti i ličnog mira.

Siniša Ubović, prvi licencirani HYL (Heal Your Life) trener na Balkanu 10. i 11. decembra 2011. godine u Life Centru na Novom Beogradu vodi HYL radionicu “Promenite misli – izlečite život”. Radionica je zasnovana na učenjima Louise L. Hay a sve dodatne informacije možete naći na sajtu www.putpromene.com ili  pozovite +38164-922-34-73.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.

23/09/2011 miljanaultra
...hrana za moju dusu!!!
23/09/2011 miljanaultra
...hrana za moju dusu!!!