Ove dve stvari određuju da li vaša ljubav ima budućnost: evo šta je neophodno za stabilnu romantičnu vezu

U ljubavnom odnosu sve treba da bude jednotsavno i da se odvija glatko - ne navikavajte se na suze i tugu!

Toliko knjiga i priručnika je napisano na temu kako biti u srećnom ljubavnom odnosu, a opet ruska novinarka i blogerka Morena Morana navodi da bi sve to trebalo da bacimo i držimo se samo dva principa. Prosta i dovoljna za pozitivan ishod.

Sve, kaže Morana, mora da bude jednostavno od samog početka, od prvog minuta. Ako vam osoba od starta deluje kao da je vaš stari poznanik, vredna je vašeg vremena. Ponekad samo tokom 15 minuta možete da vidite da joj je stalo do vas više nego osobi koju poznajete godinama.

Saznajte kakav utisak ostavljate na druge ljude: ova 3 koraka otkrivaju kako vas drugi videSaznajte kakav utisak ostavljate na druge ljude: ova 3 koraka otkrivaju kako vas drugi videKako vas drugi vide - 3 koraka otkrivaju kakav utisak ostavljate posle prvog susreta!

- Jednostavno znači dobro, teško znači loše. Ovo je aksiom i nemojte pokušavati da ga dokažete - kaže novinarka. - Generalno ne morate nikome ništa da dokazujete, pogotovo ako će vas to trošiti. Ne morate da se prilagođavate svima i trčite za bilo kim. Komplikovani i teški odnosi su pogodni samo za one kojima je dosadno i koji imaju mnogo slobodnog vremena. Za ostale to je samo gubljenje i vremena i nerava. Ne ulazite u komplikovane odnose u kojima ćete plesati onako kako neko svira.

Veze moraju, poručuje novinarka, da mame osmeh. Čim je odnos prestao da unosi radost, treba ga prekinuti. Nemojte da se navikavate na raskide, suze, umor i depresiju, jer to nije normalno, već nenormalno stanje.

3 načina da prebrodite neuspeh: pozitivnim razmišljanjem do bolje svakodnevice3 načina da prebrodite neuspeh: pozitivnim razmišljanjem do bolje svakodneviceUz malo vežbe i truda uspećete u tome da vidite pozitivnu stranu života i brže prebolite neuspehe.

- Neki ljudi prihvataju ovakvo ponašanje i odnos godinama, a neki u ekstremnim slučajevima nikada ni ne izađu iz njega. To samo znači da oni imaju probleme sami sa sobom. Jer u vezi bi trebalo da budete zbog sreće, a ne - "zbog dece", "jer to je tako", "iz navike". Uvek budite toliko sebični da vam vaša lična sreća bude prioritet - savetuje Morana.

Izvvor: Novosti

T. L.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.