Najbolja godina do sada - 2014.

Zapamtite, kormilom upravljate samo vi! Zato je važno da naučite kako da svoju novogodišnju stazu pospete uspehom...

Koliko ste puta do sada pred Novu godinu sebi obećali da ćete nešto promeniti, ali u stvari je sve ostalo po starom? Ili ste poželeli novogodišnju želju, ali se nije ostvarila? Da li se zapravo ostavaruju želje ili ciljevi? Kako da novogodišnju stazu pospemo uspehom?

Sada imate mogućnost da KREIRATE SAMI SVOJU SREĆU I USPEH, jer NLP Institut organizuje workshop na temu postavljanja i programiranja ciljeva za 2014. - Vašu najbolju godinu do sada. Dođite da sami kreirate svoj uspeh i naučite metode proverene u praksi koje se koriste u Nauci Ličnog Prosperiteta, a kojima možete postići sve životne i poslovne ciljeve lakše i brže nego ikada. Više nema izgovora kada vam nešto ne pođe za rukom. Preuzmite odgovornost za sopstveni život, ne dozvolite da drugi upravljaju vama, već usmerite sebe u bolje sutra.

Program ovog workshopa je kreirala i vodi Slavica Squire - prvi akreditovani NLP trener za uspeh u Srbiji i osnivač prvog NLP Instituta na našim prostorima. Autor prve knjige na našem jeziku o Nauci Ličnog Prosperiteta "NLP u svakom uspehu mirođija" u kojoj Vas korak po korak uči kako da kreirate svoj uspeh.

Na ovom workshopu naučićete kako da korak po korak kreirate, planirate, a zatim i programirate ostvarenje svojih ciljeva i bićete motivisani vas da svakim danom radite na sebi i postajete najbolja verzija sebe. Jer, zapamtite, kormilom upravljate samo vi! Više informacija na www.nlpinstitut.com.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.