Nacrtajte dve kolone i napravite najbolji životni plan: ovo je proveren recept za uspeh na poslu

Posao nam pruža mogućnost da se upoznajemo i družimo sa novim, drugačijim i zanimljivim ljudima, ali i da obezbedimo porodici i sebi finansijsku sigurnost. Zato je i važno da s vremena na vreme osvežite svoj životno/poslovni plan.

Kada kreirate poslovni plan, pokušajte da ga ne komplikujete previše. Ako ne može da stane na zadnju stranu koverte, nije vredan papira na kome je napisan.

Jedna od najkorisnijih stvari jeste da napravite dve kolone, sa svim pozitivnim stavkama na jednoj strani i negativnim stavkama sa druge strane. Veoma je pojednostavljeno, ali radi.

Ove 3 stvari nikada ne rade uspešne žene: evo šta treba da promenite ako želite da napredujeteOve 3 stvari nikada ne rade uspešne žene: evo šta treba da promenite ako želite da napredujeteŽene neuspeh češće doživljavaju lično. Više se bojimo rizika, želimo da budemo savršene i radimo ispravne stvari. Međutim, ako ne…

Ovo može biti korisno za različite životne segmente, a ne samo za poslovne odluke. Ponekad kada se desi da razgovarate sa prijateljima koji su opterećeni nekim problemom u njihovim životima, pokušajte da im pomognete. Ohrabrite ih da sami naprave svoj jednostavan životni plan.

To možete učiniti tako što ćete zajedno napraviti dve kolone. S leve strane, napišite sve stvari kojima ste zadovoljni i koje vam dobro idu u životu, u kojima zaista uživate, pronalazite svrhu i zadovoljni ste. Zatim, u drugoj koloni napišite sve stvari koje vam smetaju, ili vam se ne dopada trenutna situacija. Kada napravite ovaj šablon, pronađite nekoga sa kim možete da razgovarate o tome i ko će da vam pomogne u pronalaženju puta ka napretku.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.