Klub Aktivan život

Mesto okupljanja mladih ljudi koji žele da preuzmu odgovornost za sopstveni život.

Profesionalna orijentacija i fitnes koučing, čitalački klub "Čitalište pričalište" i ciklus muzičkih radionica "Muzička laboratorija" samo su neke od aktivnosti u okviru projekta "Klub Aktivan život" koji se sprovodi pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta i uz podršku Kancelarije za mlade gradske uprave grada Beograda.

"Klub Aktivan život" okuplja aktivne osobe koje prihvatajući, podržavajući i upražnjavajući aktivni životni stil preuzimaju odgovornost za promenu kako u sopstvenom životu tako i u svojoj bliskoj društvenoj sredini. Clij Kluba je da podstiče i motiviše mlade na aktivan odnos prema svom telu kroz sport, rad na psihološkom razvoju kroz savetovanja i odnose sa drugim mladima u Klubu; razvoj kulturnog bića i na društveni aktivizam svojstven prirodi mladog čoveka.

Svečano otvaranje kluba i početka projekta Aktivan život zakazano je za 8. novembar 2012. godine u 19 časova u prostorijama Info Room-a, Kancelarije za mlade u ulici 1300 Kaplara br. 2 (bočni ulaz u zgradu Kolarčeve zadužbine). Više informacija možete naći na adresi www.aktivanzivot.com.

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.