Kako da ostvarite želju i unesete promenu u život: jedan sastojak je ključan

Pored toga što želju treba da osetimo celim svojim bićem, moramo biti spremni na promenu koju ostvarenje želje donosi, a za to je presudan jedan element.

Promene ne treba da nas plaše. Novi život koji stvorimo iskreno, srcem, doneće pozitivnu energiju ali i sreću, radost, uspeh, ljubav. Dr Vejn V. Dajer u knjizi "Ispunjene želje - kako savladati veštinu manifestovanja" savetuje da želju osetimo celim svojim telom. Ipak, jedan sastojak recepta za ispunjenje želja je esencijalan. Dr Vejn V. Dajer naglašava da je to - MAŠTA.

Nacrtajte dve kolone i napravite najbolji životni plan: ovo je proveren recept za uspeh na posluNacrtajte dve kolone i napravite najbolji životni plan: ovo je proveren recept za uspeh na posluPosao nam pruža mogućnost da se upoznajemo i družimo sa novim, drugačijim i zanimljivim ljudima, ali i da obezbedimo porodici i…

U mašti nema mesta za one želje i ideje koje ne želite da ostvarite. Igrajte se vašom maštom ali pripazite da u nju ne smeštate ništa što ne želite da se ostvari u realnosti. Neka se kreativnost preliva u najrazličitije boje vaših misli. Načinite duboki naklon poštovanja mašti, i verujte u nju.

Kad smo toliko pametni, zašto nismo srećni: ove 3 želje ispunjava dobri duh iz čarobne lampeKad smo toliko pametni, zašto nismo srećni: ove 3 želje ispunjava dobri duh iz čarobne lampeJeste li srećni?

Verujte, ali ne samo u maštu, već i u vašu moć da ono što ne postoji pretvorite u stvarnost. Napravite magični maštoviti obrt i zamenite stare obrasce razmišljanja svežinom novih ideja i novog života koji tek dolazi. „Proširujte svoju maštu izvan svog koncepta o sebi koji vas ograničava na običnu svest.“

Vaše carstvo, koje samo vama pripada je vaša mašta. Tom nepreglednom teritorijom samo vi carujete. „Nikada, ama baš nikada, ne dozvolite da vam nečije ideje o tome šta možete ili ne možete da postanete ukaljaju san ili zagade maštu.“ Sanjajte, uživajući u punoj slobodi magije koju posedujete.

Izvor: Lovesensa

Lena Sudar

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.