Do uspeha relaksirani i efikasni

Program za kompanije koji vodi Siniša Ubović prema programu Lujze Hej pomaže da svako od učesnika nauči kako da u trenucima najveće tenzije dođe do potrebne stabilnosti, mira i staloženosti što će mu pomoći da bude efikasniji, otvoreniji i inventivniji.

Često se srećemo sa situacijama u kojima se zaposleni osećaju zapostavljenima, neadekvatno plaćenima ili da njihov rad nije /primećen ili nagrađen.

Sve to utiče na njihov nivo posvećenosti i fokusiranja na poslove koje su od suštinskog značaja za firmu ili kompaniju. To nezadovoljstvo vremenom može da dovede do nekih veoma izazovnih situacija i da bi se to izbeglo, veoma je važno da se kod pojedinca poradi na prihvatanju njihove lične odgovornosti, osećaju svrhe i fokusiranju na pozitivne aspekte poslovnog okružemja.

Veoma je važno da svako, ma na kom mestu obavljao svoje radne zadatke, oseti da je važan i veoma koristan za svoju kompaniju i da na toj pozciji na kojoj je, može da postane svoj lični lider. U vremenu kad nema mnogo mogućnosti za odmor i obnavljanje unutrašnje energije, program za kompanije koji vodi Siniša Ubović prema programu Lujze Hej pomaže da svako od učesnika nauči kako da u trenucima najveće tenzije dođe do potrebne stabilnosti, mira i staloženosti što će mu pomoći da bude efikasniji, otvoreniji i inventivniji.

U prostorijama Adria Media Serbia, 12. decembra 2013. godine je Siniša Ubović održao radionicu za zaposlene tokom koje je učesnicima predstavio uvod u principe na kojima funkcioniše svest o stvarima, ljudima i događajima, i kroz zabavne i jednostavne, a veoma moćne vežbe na konkretnim primerima pružio mogućnost da shvate koliko su sve to promenljive kategorije.

Predavanje sa elementima iskustvenog workshop pristupa učesnicima je pomogao da shvate na koji način mogu da unaprede sebe kako bi bili efikasniji u izvršavanju najsloženijih poslovnih izazova. Otkrivajući koji su to šabloni koja ih sputavaju da se razviju u svom poslovnom okruženju i učeći da promene ugao gledanja na svakodnevne situacije i odnose na svom radnom mestu, doprineće u mnogome razvoju kompanije u kojoj obavljaju svoje profesionalne zadatke.

Više informacija i programu za zaposlene možete pronaći na sajtu www.putpromene.com.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.