6 znakova da ste vrlo snažna osoba uprkos ranjivosti: da li ove osobine prepoznajete kod sebe

Ovih 6 znakova pokazuju da ste snažna osoba uprkos preosetljivosti!

Suze su znak slabosti - ova velika predsrasuda može nas koštati emotivnog i fizičkog zdravlja, piše Lovesensa.

U današnjem svetu često imamo potrebu da pokažemo kako smo jaki poput najtvrđeg kamena, kako nas ništa ne može poremetiti, niti dotaći, delujemo supermoćno i ponosno, a duboko u svojoj duši značajno patimo.

Istinska moć svakog čoveka krije se u sposobnosti da prizna svoje slabosti, nedostatke i nesavršenosti - da plače kada mu se plače i proživi svaku svoju emociju.

Ove osobine ima samo žena vođa: 11 znakova da ste postali neverovatno snažna ženaOve osobine ima samo žena vođa: 11 znakova da ste postali neverovatno snažna žena"Jaka žena je ona koja oseća duboko i voli žestoko. Njene suze teku jednako obilno kao i njen smeh. Jaka žena je nežna i moćna.…

To što ste preosetljivi ne znači da ste slabi. Zapravo mnogo ste jači od onih koji pred spavanje skidaju lažni osmeh sa lica.

Ovih 6 znakova pokazuju da ste snažna osoba uprkos preosetljivosti:

1. Sjajan ste slušalac

Mnogi vaši prijatelji smatraju da ste vi divan slušalac i često žele da čuju vaše mišljenje i dobiju neki savet. To je zato što prijatelji pred vama ne moraju da glume, već su u vašem društvu otvoreni i iskreni. Stvarate osećaj sigurnosti i ljudske topline. Divno je imati vas u svom okruženju.

2. Nije vam potrebno odobrenje drugih ljudi

Želite da živite u apsolutnom miru i harmoniji. Verujete u sebe i ne trudite se da pokažete svoju vrednost pred drugim ljudima. Nije vam potrebno njihovo odobrenje. Važno je da ste vi zadovoljni svojim životom.

3. Ne tolerišete predrasude

Uvek se odnosite prema ljudima kao da su jednaki, bez obzira na rasu, seksualnu orijentaciju ili religiju. I ne možete tolerisati osobe koji se smatraju iznad nekoga ili da su uvek "u pravu".

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.