4 jednostavna načina da sačuvate novac: ovo je tajna ljudi koji znaju kako da uštede

Kako pametno uštedeti novac - pratite ova 4 koraka!

Možda vam kupovina kuće ili kola iz sadašnje perspektive izgleda ne izvodljivo, ali ako pratite ove jednostavne savete taj san se lako može pretvoriti u javu.

Račun neće preko noći preplaviti novcem, ali malo, po malo će ta cira sigurno rasti.

Numerološki saveti za bogatstvo: vaš bioritamski broj otkriva kako vam novac odlazi i dolaziNumerološki saveti za bogatstvo: vaš bioritamski broj otkriva kako vam novac odlazi i dolazi"Trojke" su veoma srećne po pitanju novca, dok je "petica" broj poslovnosti, putovanja i brzine...

Izaberite pravu banku

Otvorite poseban račun koji će služiti samo za tu namenu. Na njega ćete upalaćivati novac, ali ga nećete trošiti dok ne ispunite zacrtanu sumu koju ste rešili da sakupite.

Pre izbora banke i otvaranja računa, raspitajte se kakvi su uslovi i koliko novca će vam biti potrebno za održavanje računa. Birajte najpovoljniju banku.

Izbegnite impulsivne kupovine

Ponekad je teško suzdržati se od impulsivne kupovine, ali ukoliko želite taj novac, trudite se da u kupovinu idete isključivo isplanirano. Pre svake kupovine napravite spisak kojim ćete se voditi u šopingu. Tako ćete kupovati samo ono što vam zaista i treba.

Honorarni posao

Pored regularnog posla, bilo bi dobro da pronađete još neki dodatni izvor zarade. To mogu da budu neki lakši honorarni poslovi, preko vikenda. Oni će značajno pomoći da ušteđevina poraste.

5 koraka do željenog bogatstva: evo kako privući novac koji vam je potreban5 koraka do željenog bogatstva: evo kako privući novac koji vam je potrebanPrivucite novac koji vam je potreban u 5 sledećih koraka - pravila čuvenog zakona privlačenja!

Izbegnite pekare i restorane

Iako ne deluje kao veliki izdatak, ali ovo može značajno da uspori sakupljanje novca. Ukoliko na posao počnete da nosite hranu od kuće, umesto da za vreme pauze jedete nešto iz pekara ili restorana, iznenadićete se koliko novca viška će vam ostati na kraju meseca.

Izvor: Stil

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.