3 jutarnja rituala Opre Vinfri: ako ovako započnete dan, očekuje vas sreća i veliki uspeh

Opra Vinfri - 3 jutarnja rituala koja mi pomažu da budem, zdrava, srećna i uspešna!

Kako bi naš um bio produktivan i telo postalo poslušno, moramo ih navići na zdrave i korisne rituale, piše Lovesensa. Mnogi treneri za uspeh i life coach stručnjaci ističu da je neophodno ustanoviti određene jutarnje rituale i navike koje pružaju zadovoljstvo, mir i energju.

Sa utvrđenim jutarnjim ritualima naše telo i um su naviknuti na određeni redosled, započinjemo dan zdravo i sa aktivnostima koje nas raduju, bez žurbe i stresa. Ako vašu dušu već na samom početku dana ispuni pozitivna energija, očekuje se da ćete se lakše snositi sa izazovima u toku dana i bićete odmorniji i bolje raspoloženi.

Važan savet Opre Vinfri za mršavljenje i zdrav život: predlog jelovnika koji skida masne naslageVažan savet Opre Vinfri za mršavljenje i zdrav život: predlog jelovnika koji skida masne naslageAko želite da se rešite masnih naslaga, važno je da promenite razloge zbog kojih želite da smršate - evo šta savetuje Opra Vinfri!

Kao neko ko je ustanovio životni balans uprkos brojim obavezama i životnim problemima, Opra Vinfri otkriva svoja 3 magična jutarnja rituala:

1. Opra Vinfri svako jutro započinje dvadesetminutnom meditacijom. Istakla je da joj jutarnja meditacija daje nadu, ispunjava i donosi duboki osećaj zadovoljstva.

2. Opra svakog jutra trči na traci kako bi probudila svoj organizam i podstakla zdrave otkucaje srca. Nedavno je istakla da joj samo 15 minta jutarnje fizičke aktivnosti pomaže da bude produktivna u toku dana i daje joj neverovatnu energiju.

3. Pre odlaska na posao Opra priprema zdrave obroke koje pakuje u nekoliko posuda kako bi na poslu imala zdrav, domaći ručak. Opra smatra da nošenjem ručka na posao možemo da se hranimo zdravije, lepše živimo i uštedimo novac. Ona svakog dana priprema obroke koje predstavljaju miks ugljenih hidrata, vlakana i proteina.

Opra Vinfri otkriva čudesnu tajnu za uspeh: 10 saveta koji će vam promeniti život na boljeOpra Vinfri otkriva čudesnu tajnu za uspeh: 10 saveta koji će vam promeniti život na bolje"Znate da ste na putu prema uspehu onda kada biste svoj posao radili bez novčane naknade."

Opra se ne drži striktno svojih rituala, ali se trudi da svakog jutra bar malo uradi ova 3 jer se tako oseća zdravije, lepše i energičnije. Kada ima vremena, ona uživa i u dodatnim jutarnjim ritualima kao što su slušanje muzike ili šetnja.

Jutarnji rituali su naš mali alat za lepši i uspešniji život.

Odlučite koje akrivnosti želite da ispunjavaju vaša jutra.

Izvor: Lovesensa

T.A.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.