10 navika izuzetno zavodljivih žena: otkrivena tajna privlačnosti

Tajna zavodljivih žena - one svakodnevno neguju unutrašnju lepotu!

Izgled nije glavni adut zavodljivih, erotičnih žena, piše Lovesensa.

Lepota je u oku posmatrača, a prava harizma i atraktivnost kriju se unutar vas. Bez obzira koliko lepo izgledale, brinule o koži, nokltima, kosi, neke žene samo osmehom mogu privlačiti i zavoditi.

Otkrivamo koje su to navike zavodljivih žena, a mnoge od njih pomoći će da se osećate bolje u svojoj koži i da se okruženje oseća bolje u vašem društvu.

Psihologija strasti: 5 navika izuzetno erotičnih ženaPsihologija strasti: 5 navika izuzetno erotičnih ženaErotična žena ne žuri. Seks izaziva lučenje oksitocina - "droge" zaljubljenosti a pod njenim dejstvom, partner može da izgleda…

1. Znaju da saslušaju

Zavodljive žene žele da saslušaju sagovornika i podstiču ih da budu što više otvoreni. One uživaju u slušanju različitih životnih priča i uvek su spremne da daju savet ili pomognu kada ste nemoćni pred životnim izazovima.

2. Srećne su

Naučnici su dokazali da su nasmejane osobe dopadljivije od onih na čijem licu se primećuje mrzovolja i nesgurnost. To ne znači da treba da glumite sreću, već da se potrudite i pronađete je. Zavodljive žene uvek biraju put koji im donosi radost uprkos rizicima i očekivanjima drugih ljudi.

3. Ne trude se da nekoga impresioniraju

Zavodljive žene se ne trude previše da oduševe svojom pojavom ljude oko sebe. One se više posvećuju unutrašnjem osećaju zadovoljstva i zahvalne su na onome što imaju. Kada oduševite sami sebe, očaraćete i druge.

4. Priznaju svoje greške

Ljudski je grešiti, pa tako zavodljive žene ne očajavaju nad svojim greškama, već iz njih izvlače važne lekcije. Svaka greška ili nesupeh predstavlja šansu za rast.

5. Biraju svoje snove

Ne odustaju tako lako od svojih snova. Zavodljive žene veruju da zaslužuju ostvarenja sna, ali one ne čekaju da im uspeh padne sa neba. Uz naporan trud, rad, stalno odricanje i ulaganje, zavodljive žene se lako približe velikom uspehu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.