Žuta kao mudrost, a crvena kao ljubav i strast: kako se čita budućnost bojama pomoću platnenih tračica

Izbor boje određuje vaš karakter, ali i vašu prošlost, sadašnjost, pa i budućnost! Otkrijte kako možete lako čitati budućnost bojama...

Maja Vodopija, astrolog iz Centra Horus u Zagrebu, ističe da postoji dobar razlog zašto nas privlače ili odbijaju pojedine boje.

"Kada se menjaju stavovi, životne okolnosti i zdravstveno stanje, menja se i energetsko polje ili aura. Kako se nečije karakterne osobine i potrebe menjaju, menja se i ukus za boju. Boje koje prevladavaju u nečijoj auri su najčešće one boje koje se toj osobi najviše sviđaju. Zato mnogi ljudi kod izbora odeće ili boje zidova u stanu biraju uvek iste boje. Na primer, osobama koje su izrazito aktivne, samouverene i sigurne u sebe sviđaju se narandžasta i crvena boja. Osobe koje su na "putu duhovnosti" često meditiraju ili se bave isceljivanjem privlače nijanse ljubičaste boje. Uobičajeno je i da nekoga privlače boje koje "nadopunjavaju" kvalitete koja ta osoba nije dovoljno razvila tokom života."

"Smeđa boja predstavlja toplinu zemlje i čvrstoću, pa osobe kojima nedostaje topline ili nemaju rešeno stambeno pitanje rado nose smeđu odeću. Naravno da se nekome može sviđati više boja istovremeno, a to je samo znak da se osoba razvija na više nivoa istovremeno. Zanimljivo je da se oko dvoje zaljubljenih stvara energetsko polje roze boje. U slučaju naglog prekida takve veze (dok još postoji zaljubljenost), dolazi do kidanja energetskih spona, što uzrokuje i fizičku bol."

Postoji dosta načina čitanja budućnosti bojama, a od svih se najtačnijom smatra čitanje aure, ali za to je potrebno imati sposobnost videti auru ili imati fotografiju aure. Auru ne mogu svi da vide, mada postoje i snimci fotografisane aure. Ali, budući da je i jedno i drugo teško dostupno većini ljudi, Maja Vodopija opisuje tehnike čitanja bojama iz dlana i pomoću šarenih tračica.

Kakvo energetsko polje vas okružuje: koje je boje vaša aura i šta ta boja znači...

Čitanje budućnosti bojama pomoću platnenih traka je interesantna metoda. Možete trakice napraviti sami ili ih kupiti. Potrebno vam je oko 70 platnenih tračica za 35 različitih boja, pola sata vremena i kreativan um. Biće vam potrebne dve tračice svake boje, jedna uža i jedna šira. Razlika u širini treba da bude uočljiva (bilo bi najbolje kada bi jedna traka od iste boje bila za pola širine deblja). Tako ćete dobiti 35 tračica jedne širine i 35 tračica druge širine (upola uže). Dužina svih vrpci treba da bude ista i nju birate proizvoljno (najčešće se koristi od 30 do 50 cm). Ako niste u mogućnosti da nabavite tračice svih boja, improvizujte koristeći adekvatnu zamenu (konac ili vunu).

Postupak - Složite svih 70 tračica na sto. Zamolite osobu kojoj gledate u tračice da se opusti i po mogućnosti oslobodi um od bilo kakvih misli. Neka odabere tri tračice izvlačeći ih iz činije jednu po jednu, pamteći redosled izvlačenja. Uzmite tri izvučene tračice, pa ih složite u liniju, jednu iza druge, redom kojim ih je klijent izvukao.

Interpretirajte dobijenu formaciju od tri tračice u redu. Prva izvučena traka predstavlja prošlost klijenta, druga sadašnjost, a treća budućnost. Ako je traka uža, karakteristike boja su umanjene. Ako je traka šira, važe sve karakteristike boja. Ovakvo čitanje daje uvid u uticaje iz prošlosti koji su doveli do sadašnje situacije, ukazuje na trenutno stanje osobe i isto tako daje naznaku o budućim uticajima.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.