Žene sa ovim imenom zaštićene su od loše energije: 5 imena koja štite i donose sreću svojim vlasnicama - proverite da li je vaše ime na spisku

Žene sa ovim imenima su rođene pobednice, prati ih srećna zvezda i zaštićene su od loše energije! Proverite da li je vaše ime na spisku...

Prema astrolozima i numerolozima na život svake osobe utiče dan, mesec, godina rođenja, ali takođe, veruje se da na osobu utiče i ime koje joj je dodeljeno ne rođenju, piše Lovesensa.

Svako ime nosi sa sobom posebnu simboliku, ali postoje imena za koje se veruje da imaju posebnu čar i moć zaštite.

Predstavljamo vam ženska imena za koja se veruje da celog života štite i donose radost svojim vlasnicama:

Aleksandra

Ženski oblik muškog imena grčkog porekla, Aleksandar, i znači - "zaštitnik ljudi", "hrabar". Ime je prelepo i predstavlja snagu i samopouzdanje. Ako detetu date ime Aleksandra, veruje se da mu dajete posebnu zaštitu i snagu i da će lakše koračati putem života.

10 imena latinskog porekla: omiljena ženska i muška imena sa snažnim značenjem10 imena latinskog porekla: omiljena ženska i muška imena sa snažnim značenjemNajlepša imena za dečake i devojčice - latinskog su porekla i vrlo su jedinstvena!

Viktorija

Ime Viktorija ima neverovatnu moć i snagu. Ima latinske korene i njegovo značenje se prevodi kao "pobeda" ili "pobednik". Viktorija će iz bilo koje situacije izaći kao pobednik. Asertivna je i kretaće se prema svom cilju, brišući sve prepreke na tom putu. Energična, aktivna, atraktivna. Viktorija će uvek birati snažne i inteligentne partnere.

Irina

Sa starogrčkog jezika ime se prevodi kao "mir". Irine su prizemne i uravnotežene ličnosti koje zrače snagom i spokojem. Ove žene brzo donose odluke, preuzimaju sve rizike i lako rešavaju probleme. Irina je u stanju da sama sebe uvek zaštiti. Ima snagu volje i moćnu energiju koja pomaže da se spasi čak i u neverovatnim situacijama.

Jelena

Žena sa ovim imenom je duhovita i srdačna. Ipak, Jelena je često lakoverna, ali kada je jednom povredite njeno srce ostaje zauvek zaključano za vas. Ime Jelena ima starogrčko poreklo, mada je prisutno i u nazivu latinskih i grčkih imena. Njeno ime znači "sunčano", "svetlo", "sunčevo svetlo". Žene sa ovim imenom često su na rukovodećim pozicijama, mogu naći izlaz čak i iz vrlo teške situacije. Veruje se da ovo ime štiti Jelenu od svake negativnosti tokom života

9 znakova da ste duhovno sazreli: ove osobe imaju neverovatno moćnu energiju9 znakova da ste duhovno sazreli: ove osobe imaju neverovatno moćnu energijuOvi ljudi su zauvek zaštiženi svojom moćnom energijom! Evo kako da prepoznate duhovno sazrelu osobu...

Tatjana

Poreklo imena Tatjana ima dve varijacije. Jedan od njih je starogrčki, a po njemu potiče od reči "tatto" i znači "osnivač", "organizator". Druga je drevna rimska. Smatra se da je ovo ime izvedeno od imena sabinskog kralja Tita Tatija. A to znači "mirotvorac". Tatjana je samopouzdana, odlučna, postavlja ozbiljne ciljeve i hrabro korača prema njima.

Prema starom verovanju, imena koja u sebi sadrže slovo P. veruje se da štite vlasnika od negativne energije i toksičnih ljudi. takođe, veruje se da ukoliko želite detetu da date dva imena, prvo ime treba da izaberete na rođenju, a drugo tek na krštenju.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.