Zašto treba da slavite svaki novi dan: priča koja će dotaći svako srce

Ovu osobinu treba odmah da odbacite - evo kako da svaki dan bude zabava. Ne čekajte!

Objašnjavajući zašto se svaki dan oblači kao da ide na zabavu, glumac Steve Edge govori o važnoj lekciji koju je naučio već kao devetogodišnjak. "Kao što je to uobičajeno u siromašnim porodicama, uvek si imao bogatu tetu. A ja sam imao tu zadivljujuću, bogatu tetu, tetu Hazel."

Najlepša ljubavna priča: kratka priča o slanoj kafi raznežiće svako srceNajlepša ljubavna priča: kratka priča o slanoj kafi raznežiće svako srceDivna i romantična priča kao dokaz da se za večnu ljubav uvek treba žrtvovati!

Ona je u svojoj kući imala ormane pune zadivljujućih predmeta od stakla i porculana. Steve priča kako ju je jednom upitao: "'Kad upotrebljavaš sve te stvari?' A ona je rekla: "Za posebne događaje". Znate šta – nedelju dana posle toga je umrla. Nikad nije upotrijebila ništa od toga, i to mi je bila najtužnija stvar."

Kako da želje postanu stvarnost: važno je naučiti razliku između cilja i namereKako da želje postanu stvarnost: važno je naučiti razliku između cilja i namerePlanovi i ciljevi oslanjaju se na zamišljenu budućnost. Pritom, međutim, često ne uzimamo u obzir ono što se u sadašnjem trenutku…

I tog je dana – iako je bio tek devetogodišnjak i iako njegova porodica nije imala novca i majka je šila svu njihovu odeću, pa je imao jedno "najbolje odelo" – odlučio: "Od sada nosiću svoje najbolje odelo svakog dana jer svaki dan se možeš obući kao za zabavu i tako ćete zabavu privući.

Ako imate te fantastične zlatne cipele, najlepšu haljinu, najlepše odelo – nosite to. Ako se pocepa, pukne ili iznosi, nema veze. Apsolutno ćete uživati u tome i to će biti najbolja stvar u životu. I jeste. I ja se oblačim za zabavu svaki dan i zaista imam zabavu svaki dan." Ne čekajte!

Izvor: Sensa.hr

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.