ZAŠTO MAČKA VOLI DA SPAVA U VAŠEM KRILU ILI NA STOMAKU: Ovo je znak na koji treba da obratite pažnju

Šta znači kada vam mačka zaspi u krilu ili na stomaku...

Mačke su umiljata i graciozna stvorenja, naši čuvari energije i bića ljubavi.

Kada vam mačka sedne u krilo ili legne pored vas, ona vam na taj način pokazuje naklonost. Mirnija je kada oseća blizinu svog vlasnika, ali prema verovanju i određenim istraživanjima, ova životinja oseća ranjiva mesta na telu, ali i spava na vlasniku ili njegovim stvarima kako bi upila negativnu energiju.

Pročitajte još:

DA LI STE DUHOVNO POVEZANI SA SVOJOM MAČKOM: Evo kakve energetske moći ona poseduje

Šta sve leče mačke: neverovatna isceliteljska moć najslađih terapeuta

Mačkama je važno da učestvuju u životu svog vlasnika, odnosno da pokažu da je čovek njihova porodica. Ako ste primetili da se vaša mačka trlja o vaše stvari, ona zapravo na njima ostavlja svoj miris i pokazuje vam da ste deo njenog čopora. Ovo naročito rade mačke koje su rano odvojene od svoje majke i zbog toga vlasnika smatraju kao svoju jedinu porodicu.

Određena ispitivanja pokazuju da mačka može da oseti akda vas nešto boli i uglavnom prilazi tim ranjivim mestima kako bi ih zagrejala i iscelila. Na primer, ukoliko vas boli stomak, mačka će se smestiti u blizini vašeg stomaka, ili, ako vas bole noge ili leđa, vaš kućni ljubimac želeće da zaspi pored vaših nogu. Često su mačke posebno brižne prema trudnicama i vole da spavaju na stomaku.

Koje tegobe leči MAČKA predenjem: ova životnija ima isceljujuću moć i možemo od nje puno naučitiKoje tegobe leči MAČKA predenjem: ova životnija ima isceljujuću moć i možemo od nje puno naučitiSlušajte mačku dok prede - evo šta sve njeno predenje leči i kako nam pomaže!

Ispitivanja pokazuju da mačke imaju zooterapijski efekat, odnosno da emituju dobru energiju, zagrevaju ljudsko telo, a njihovo predenje i blizina vlasniku donosi mir.

Osim terapijskog efekta, mačke će obožavati da spavaju na vašem stomaku ili grudima jer se tako osećaju sigurno, miris im je poznat i pokazuju vam ljubav i odanost.

Ukoliko imate mačku kao kućnog ljubimca, kada ste uznemireni zagrlite je, pomazite, smestite se udobno pored nje, meditirajte uz zvuke njenog predenja. Iskoristite blagotvornu energiju, toplinu i ljubav koju vam daruje vaša krznena prijateljica. Mačka je iscelitelj naše energije, a za uzvrat očekuje samo ljubav i pažnju.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.