U ovom pismu prepoznaće se svaka žena: emotivna poruka odrasle ćerke majci

Biti majka je neraskidiv zavet ljubavi, a ovo pismo će vas podsetiti koja izvinjenja dugujete svojoj mami!

Tek kada se same suočimo sa svim izazovima roditeljstva, počinjemo više da cenimo naše majke i shvatamo da im dugujemo izvinjenje za sve nestašluke koje smo im priredile.

1. Izvinjavam se zbog svog puberteta, hormona, naglih napada tinejdžerskog ludila i nepodnošljivog pametovanja. Sada znam da onda nisam znala sve, iako sam se tako ponašala.

10 stvari koje treba da ostavite u prošlosti: evo kako da skinete emotivni teret i hrabro koračate ka budućnosti10 stvari koje treba da ostavite u prošlosti: evo kako da skinete emotivni teret i hrabro koračate ka budućnostiVaša prošlost ne treba da određuje vašu budućnost - evo koje stvari treba da ostavite u prošlosti da biste živeli srećno!

2. Izvinjavam se za sva iskradanja iz kuće, kašnjenja, pijanstva, nenajavljene pirsinge i tetovaže i za sve nove farmerice koje sam odmah isekla.

3. Izvinjavam se zbog prkosa, inata i kolutanja očima.

4. Izvinjavam se zbog svih loših momaka koji su se prema meni loše ponašali dok si me ti učila da zaslužujem najbolje.

3 kratke priče koje će vam ulepšati dan: ovo je prava istina o veri, nadi i poverenju3 kratke priče koje će vam ulepšati dan: ovo je prava istina o veri, nadi i poverenjuNajvažnije stvari u životu ponekad je tako jednostavno objasniti, a evo šta priče otkrivaju o veri, nadi i poverenju!

5. Izvinjavam se zbog prebacivanja, trenutaka kada sam ti iz blesave ljutnje govorila da si loša majka, a ti si bila baš onakva majka kakva mi je tada trebala. Ona koja će me terati da prestanem da ignorišem vlastite greške.

6. Najviše se izvinjavam zbog toga što sam mislila da je biti majka tvoj posao, a uz to i najlakši posao na svetu.

Zbog toga što sam potcenjivala sve što si radila za mene jer sam mislila da je to tvoja dužnost, a nisam znala da je biti majka neraskidivi zavet ljubavi.

Izvor: Zadovoljna

S. L.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.