TEST - Koliko konja vidite na slici: Otkriva veliku tajnu vaše ličnosti

Test - Koliko konja vidite na slici? Otkriva puno o vašoj unutrašnjosti...

Kako posmatrate stvari oko sebe, okolnosti, svoje okruženje, prirodu i životne situacije - sve ovo može otkriti puno o vama, vašoj duši i karakteru. Stvari na koje se fokusirate i način percepcije značajno učestvuje u tome kakva ste osoba.

Testovi sa optičkim iluzijama nisu samo zabavni, već mogu odrediti na koji način posmatrate i šta vam prvo privlači pažnju - da li ste osob akoja vidi celu sliku ili se fokusira na detalje.

Pročitajte još:

Najprecizniji japanski TEST ličnosti: kocka u pustinji otkriva kakva je zaista vaša duša

Praktičan test: proverite da li su vam čakre otvorene

Pravila ovog testa su sledeća:

1. Pogledajte ovu sliku i u nekoliko sekundi izbrojte koliko konja na slici vidite. Neka to bude brojanje na prvi pogled.

2. Zatim proverite svoje rezultate i otkrijte nešto novo o svojoj ličnosti.

Koliko konja vidite na slici?

Rešenja

Od 1 do 4

Vi ste osoba koja posmatra sliku sveta u celosti. Sve stvari vidite kao složene i neraskidivo povezane. Ovaj način posmatranja sa sobom nosi dobre i loše strane. Loša stvar je što ste brzopleti, žurite pri donošenju odluka koje s ena kraju pokažu kao pogrešne. Često propustite važne detalje i shvatate situaciju površno.

Dobra strana je što u situacijama koje zahtevaju brza rešenja vi odmah reagujete. Imate razrađen mali plan u glavi pre nego što drugi uopšte pomisle kako će rešiti određenu situaciju.

Nastavite svakodnevno da radite na sebi. Sačuvajte svoju brzinu, ali vežbajte da budete strpljivi i istrajni. Zagrebite uvek malo ispod površine, je rbaš možda tu je skriven ključ rešenja.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.