Svaka NEZABORAVNA ŽENA ima ovih 13 osobina: proverite da li ste vi jedna od njih

13 osobina koje imaju samo nezaboravne žene - one ostavljaju trag u svom životu!

Svako ima različita gledišta kada je u pitanju lepota, stav ili karakter - ali šta je to što ženu čini nezaboravnom? Nezaboravna žena nije samo lepo lice i zategnuto telo, ona ne mora da bude sjajna u svakoj oblasti, ne mora da bude na vodećem položaju... Nezaboravna žena je ona koja ostavlja neizbrisiv trag u vašem životu, piše Lovesensa.

Na svetu postoji mnogo nezaboravnoih žena koje su snažne i nezavisne, izdvajaju se od okruženja. One se uvek bore za sebe i za ljude do kojih im je stalo. Nezaboravne žene su skrivene među onim damama koje srećete u školama, prodavnicama, gradskom pevozu, u prolazuu... nezaboravne žene su oko nas, u našim životima, a možda ste i vi jedna od njih.

5 ženskih imena koja ceo život donose SREĆU: proverite da li i vi nosite ime koje privlači radost5 ženskih imena koja ceo život donose SREĆU: proverite da li i vi nosite ime koje privlači radostOtkrivamo nekoliko imena koja ženi donose svetlu energiju, nežnost i sreću tokom celog života!

Evo koje odlike karakterišu nezaboravne žene:

1. Ljubazna je prema svima koji je zaslužuju

Nezaboravna žena je uvek ljubazna, ali kada je ugrožena pravda, ona je spremna da se suoči. Ali i to radi na pristojan način. Ona ne širi negativnu energiju i ne dopušta da njeni lični problemi utiču loše na odnose sa drugima.

2. Nikada ne odustaje

Nezaboravne žene nikada ne odustaju. Spremne su da učine mnogo kako bi postigli ono što žele. Uvek su sposbni da se brinu za sebe.

3. Nije je briga šta drugi misle o njoj

Ne dozvoljava da drugi ljudi utiču na njene odluke i mešaju joj se u život. Ona je tu da sasluša savet, ali nikada neće dozvoliti da tuđe negativno mišljenje utiče na njenu energiju i aktivnosti.

4. Ne boji se da bude sama

Nezaboravne žene se ne plaše da budu same. One znaju ko su u stvari, i što je najvažnije, ko uopšte nisu. Nikada ne nose maske i ne pokušavaju da se pretvaraju da su neko drugi.

5. Podržavaju ljude iz svog okruženja

Nezaboravne žene uvek podržavaju ljude iz svog okruženja. Umesto da im skrate krila, one im pomažu da polete. Trude se da nikada ne povrede druge ljude.

6. Priznaje svoje greške

Nezaboravna žene uvek je spremna da prizna da greši. Kada takva žena napravi grešku, ne pokušava da je sakrije i da se izvinjava. Ne ignoriše svoje greške, već pokzušava da ih ispravi.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.