Šta govori prvo SLOVO vašeg imena: veruje se da ima moćan uticaj na sudbinu i karakter

Prvo slovo vašeg imena određuje sudbinu!

Dragi roditelji, pre nego što izaberete ime za svoje buduće dete, uverite se u to kakvu simboliku i sudbinu samo ime nosi, kao i kakvim osobinama i emocijama je obojeno, piše Lovesensa.

Postoji verovanje da vaše ime određuje delić vaše sudbine, statusa i emocija. Zbog toga se mnogim ljudima daju imena prema određenim osobinama - Draga, Ljubica (ljubazna), Milica (mila)...

Zato ime ne treba amo da vam se dopada ili ne dopada, već treba simboličnod a nosi sudbinu, karakter i želju u kakvu osobu želite da vaše dete odraste.

Koju boju i simboliku nosi vaše ime: ovo su moćna i čarobna hrišćanska imena za dečake i devojčiceKoju boju i simboliku nosi vaše ime: ovo su moćna i čarobna hrišćanska imena za dečake i devojčiceNajlepša imena za hrabru, nežnu i darovitu decu! Pročitajte koje značenje nose hrišćanska i slovenska imena i kako boje utiču na…

Da li ste svedoci toga koliko je vaše ime povezano sa vašom pravom prirodom? Kada biste mogli da birate, da li biste želeli da se zovete drugačije? Ili je vaše ime postalo delić vašeg bića i duše, ako što je latica sastavni deo svakog cveta. Vaše ime - to ste VI. Po njemu vas prepoznaju, ono dostojanstveno nosi vašu pojavu i vi dostojanstveno nosite njega. Zato je izbor imena jedan od značajnih aktivnosti svakog roditelja.

Takođe, treba obratiti pažnju kako će se ime slagati sa prezimenom. Veruje se da i početno slovo imena ima snažnu simboliku i vrdno značenje za svaku osobu.

Na primer, slovo A je početno slovo u azbuci i alfabetu. Ono uvek kao prvo slovo u imenu asocira na vođe, lidere i moćne ljude koji znaju kako da vode i upravljaju drugima. Zato se veruje da su osobe čije ime počinje na slovo A vrlo uspešne.

Primer imena: Aleksandra, Andra, Anastasija.

Osobe čije ime počinje na slovo E su diplomate i lako pronalaze zajednički jezik sa drugim ljudima.

Šta prvo slovo imena govori o karakteru ličnosti i kako nas to određujeŠta prvo slovo imena govori o karakteru ličnosti i kako nas to određujeAko je početno slovo vašeg imena B, veruje se da ste veoma vredni i da se često vezujete za jednu osobu - za ceo život!

Primer imena: Elena, Eva, Evgenija.

D kao prvo slovo u imenu ukazuje na pragmatičnost i tvrdoglavost. Ovi ljudi lako dolaze do svog cilja, ali ekstremna tvrdoglavost može narušiti njihov odnos sa drugima.

Primer imena: Darija, Dijana, Danijela.

Prvo slovo imena može ukazivati i koja vam profesija najviše leži, kao i kakvi ćete biti u ljubavi.

Zato razmislite i analizirajte simboliku imena pre nego što ga date svom detetu.

Ne zaboravite da će ga ono nositi čitavog života.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.