Sloboda na kvadrat

Konkurs Belgrade Design Week otvoren do 15. maja 2012. godine.

Izlozi na potezu od Kalemegdana do Slavije biće ulepšani odabranim radovima stvaraoca iz svih oblasti kreativnih industrija - od grafičkog dizajna preko filma do mode - u okviru projekta "100% Future Serbia". Ako ste zainteresovani da vaše radove vide prolaznici najfrekventnijih javnih mesta glavnog grada, prijavite se za ovaj konkurs Belgrade Design Week-a.

Svaki kandidat može da učestvuje sa koliko radova želi, jedino ograničenje je da radovi nisu bili izloženi na prošlogodišnjem "100% Future Serbia". Tema konkursa je "Sloboda na kvadrat".

Učešće je besplatno, a svi primljeni autori ostvaruju specijalan popust za kupovinu karata za međunarodnu konferenciju BDW-a, kao i prednost za učešće na besplatnim radionicama sa ograničenim brojem učesnika, i pozivnice za BDW premijere i noći. Konkurs je otvoren do 15. maja za slanje prijava i idejnih rešenja.

Projekat “100% Future Serbia” je jedinstven projekat ove vrste u Srbiji čiji je cilj promocija najtalentovanijih mladih kreativaca u Srbiji koji prvi put prikaziju svoje radove ili etabliranih autora koji prvi put žele da izlažu po jedinstvenim propozicijama projekta 100% FUTURE SERBIA u izlozima centra Beograda.

Za ostale informacije, posetite sajt  www.belgradedesignweek.com.

 

 

D. M.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.