Saberite svoj datum rođenja: otkrijte kakav ste čarobni DAR dobili od Univerzuma

Kada dobijete svoj rođendanski broj, pročitajte opis u nastavku i razmislite koje darove ste dobili od kosmosa po rođenju.

Svako od nas poseduje određene talente, apsolutno posebne i specijalne, piše Lovesensa.

Koristite ovu jednostavnu jednačinu:

Saberite svoj dan, mesec i godinu rođenja dok ne dobijete jednocifren broj.

Na primer:

Rođena 6. juna 1990 .: 6 + 6 + 1 + 9 + 9 = 31 = 3 + 1 = 4

Kada dobijete svoj rođendanski broj, pročitajte opis u nastavku i razmislite koje darove ste dobili od kosmosa po rođenju.

Horoskop - ova 3 znaka očekuje najbolji period u godini i velika sreća u vladavini Bika (do 20. maja)Horoskop - ova 3 znaka očekuje najbolji period u godini i velika sreća u vladavini Bika (do 20. maja)Evo za koga će vladavina Bika biti najradosniji period u godini - ova 3 znaka očekuje velika sreća!

Vaš poseban poklon po broju rođenja:

Broj 1. Čarobnjak

Broj jedan simbolizuje stvaranje. Ko se rodi pod ovim brojem, smatra se vođom koji ima veliki uticaj. Imate moć da pretvorite ideje u stvarnost.

Upozorenje: Ne bi trebalo da koristite svoju moć kako biste manipulisali drugima.

Vaša idealna profesija povezana je sa manifestacijom i kreativnošću.

Broj 2. Empatija

Veoma ste osetljivi i snažno opažate energiju. Dok ste odrastali, bili ste svesni svoje potrebe prilagođavanja, ali i dalje imate vrlo saosećajnu i odličnu intuiciju. Vaš dar je povezan sa činjenicom da takođe možete uočiti sve što je skriveno za oči drugih ljudi. Iskoristite ovu izvanrednu sposobnost da pomognete drugima i ojačate sopstvenu energiju. Postoji rizik od čeestih napada energetskih vampira, kao i prljanje lične energije kao posledica stresnih situacija. Redovno punite energetske baterije u prirodi i potrudite se da imate dovoljno vremena za sebe.

Vaša idealna profesija je istraživanje, korišćenje intuicije i pomaganje drugima.

Broj 3. Trostruki Mesec

Ovaj broj simbolizuje tri Meseca. U sebi nosite kreativnu energiju, kao i moć uništavanja. Stara izreka "Pazi šta želiš" posebno važi za vas, jer imate izuzetnu sposobnost da ispoljite svoje želje i misli.

Vaša idealna profesija povezana je sa kreativnošću.

Broj 4. Elementalista

Broj 4 odnosi se na četiri elementa Zemlje: vatru, vodu, vazduh i zemlju. Vaša suština leži u harmoniji svih elemenata, tako da ste veoma racionalni i imate jaku volju. Neprestano vas privlači energija sva četiri elementa, tako da lako možete stvoriti svoj ili. ti si samodovoljan. Znate kako sastaviti stvari.

Vaša idealna profesija je povezivanje stvari, stvaranje harmonije.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.