SKLOPI MIR SA UNIVERZUMOM: Kako da pronađete radost

Ti ne možeš da odeš radosti ni zbog miliona suza. Ne odlaziš nikuda, nikada. Jer kuda bi, kada si ja?

„Sklopi mir sa Univerzumom. Nađi radosti u njemu. Pretvoriće se u zlato. Usrkrsnuće će biti sada. Svaki momenat, nova lepota.“ - Rumi

Kapljem kapi radosti u svetlosnu kutiju difuzera. Ulje bergamota. Kapljem mediteransko sunce iz bočice i blista februarsko jutro. I miriše sreća. Moja sreća. Ona što je oduvek. Ona što sam ja. Što je bez razloga. A voli da se pretvara. U slatku sanjivost još jednog buđenja sveta. U ‘dobro jutro’ dragog glasa. U miris kalabrijske narandže zelene boje. U ukus crvenog čaja. U hrskavost vrućeg speltinog hleba. Zlatnu rastopljenost gija. U svedeno belu finoću šolje od porcelana.

9 stvari koje DANAS treba da uradite: privucite radost i čarobnu energiju u svoj život9 stvari koje DANAS treba da uradite: privucite radost i čarobnu energiju u svoj životEvo šta DANAS treba da učinite kako bi vas ispunili osećaj radosti i zadovoljstva!

Beskrajna i bezrazložna radosti moja, daješ mi se da te kušam i udišem, razlivaš se u svim bojama što poznaju moje oči. Sediš u lotosu i zanosno plešeš ko zvuci džeza. Mahnito srećna i savršeno mirna od ispunjenosti. Kako se samo topiš srećo u milini svojoj. Dok probaš ukus sebe same. Dok si svačija i samo moja.

Otkud ti toliko brbljivih reči kada si beskonačna tišina? Kako postaješ cvet života od beloga sjaja? Kako to razdragano odzvanjaš Bićem u svim bićima i svim stvarima?

Poruka svim ženama: otkrivamo vam jednostavan recept za radostMislimo da naša radost zavisi od drugih a zapravo samo treba sebi da damo dozvolu da budemo radosne.

Odgovaraš mi radosti radošću svojom. Mojom. Znam te radosti. Znam da sam te znala još kada te nisam poznala. Tu jesi, gde si uvek i bila. Sada. Netaknuta. A stalno nova.

Ti ne možeš da odeš radosti ni zbog miliona suza. Ne odlaziš nikuda, nikada. Jer kuda bi, kada si ja?

Izvor: Glumu Up Market blog

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.