Predivna poruka iz filma "Avatar": Šta je prava, istinska i najlepša LJUBAV?

Da li sada razumete šta je istinska LJUBAV? Ja je zovem: Vođenje ljubavi sa DUŠOM!

Film "Avatar" osim što je jedinstveno filmsko ostvarenje, u sebi krije brojne žvotne mudrosti, kao i unikatan odgovor na pitanje šta je prava ljubav...

On: Da li želiš da vodimo ljubav?
Ova: Da.
On: Znači da se skinem?
Ona: Zašto?
On: Da bimso vodili ljubav...
Ona: Ne moraš. To nije jedini način vođenja ljubavi.
On: Pa kako ćemo to učiniti?

Najlepši citati iz knjige "Čovek po imenu Uve": reči koje se urežu u srce i probude emocijeNajlepši citati iz knjige "Čovek po imenu Uve": reči koje se urežu u srce i probude emocije"Bio je čovek koji se razume u ono što piše crno na belo. A ona je predstavljala boje. Sve boje u njegovom životu."

Ona: Opusti se. Razgovaraćemo. Smejaćemo se... svemu i ničemu. Do suza... do nemoći. Gledažemo se pažljivo, duboko... Dešifrovaćemo sve kodove u nama.

Ne moraš da se skineš. ne treba mi tvoje telo. Želim tvoju dušu. Otkrij svoju dušu. Pokaži mi sve unutrašnje rane, ožiljke, suze...

Poljubiću ih... Prigrliću ih ... Svideće ti se... Pogledaćemo u dubine okeane naših duša... I plivaćemo u njima... U tom dubokom zaronu sve reči će biti suvišne. Nestaće. Utonućemo u tišinu.

On: A dodir?

Ona: Da, dodirnuću te. Sa osećajem, toplinom, nežnošću... Sa beskonačnom ljubavlju... dok ne osetim tvoju Dušu.

Ona: Možeš li da mi pružiš ruku?

On: Evo...

Opra Vinfri - najlepši citati o životu, uspehu i snovima: Ako želiš da se osećaš dobro...Opra Vinfri - najlepši citati o životu, uspehu i snovima: Ako želiš da se osećaš dobro..."Budi zahvalan za ono što imaš i imaćeš više. Ako se koncentrišeš na ono što nemaš, nikad nećeš imati dovoljno."

Ona: Čuješ li me? Sada vodimo ljubav ... Pogledajmo se ... Duboko ... Sa otvorenom dušom i srcem ... Ako dođe želja za poljupcem, neka se to dogodi ... Spontano ... Nežno ... Bez pitanja ... Bez dozvole. .. Pustimo sve iz nas ... Sva sećanja ... Sve tajne ... Pogledajmo se u potpunoj golotinji naših Duša ... Vodimo ljubav ... Vodimo ljubav na sveti, najslavniji način.

Volim tvoju dušu... Prihvatam tvoj dah i udišem tvoju suštinu... Vodimo jedno drugo... Pustimo dok traje, dok ne osetimo da smo JEDNO u vremenu i prostoru...

Da li sada razumete šta je istinska LJUBAV? Ja je zovem: Vođenje ljubavi sa DUŠOM!

Inspiracija: Sensa.si

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.