Pravi mali borac: mačka rođena sa dve šape koju ćete obožavati (VIDEO)

Upoznajte mačku Penkejk! Iako ima samo dve šape, ona je neverovatno hrabra...

"Ona se rodila u jednom leglu mačića sa samo dve zadnje šape. Rekli su mi da ću se pomučiti dok joj ne nađem dom", napisala je vlasnica mačke Penkejk (Pancake, što inače znači palačinka) na Facebooku.

"Kada sam je dovela svojoj kući bila je stara 8 nedelja i bila je veoma aktivna. U početku je dosta vremena provodila na leđima, gledajući gore u nas. Hranila sam je kašičicom jer nije htela (ili nije mogla) da se okrene na stomak i da jede sama.

Budila bi se u sred noći po nekoliko puta, gladna. Ja tada ustanem i nahranim je. Ali kako je vreme prolazilo počela je da ustaje i da se hrani sama. Od tada se nije zaustavila!"

Kada je posmatrate, Penkejk se ponaša kao i svaka druga mačka. Ona trči, skače, juri igračke i prede. Sve što joj je potrebno je malo više vremena da se kreće sa samo dve šape.

Šta sve leči mačka predenjem...

"Ustaje da bi se igrala. Skače mi po krevetu! Voli da spava sa mnom u krevetu. Dobro jede. Gricka knjige... Mislim da voli da radi i da radi sve što i svaka druga mačka. Neki koji je vide po prvi put kažu da im je srceparajuće što ona ne može baš sve. Razumem sve to, ali ipak ja tako više ne mislim. Kada vidim šta je sve postigla za kratko vreme mogu vam reći da sam prilično uzbuđena."

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.