Poruka supruga koji veruje u večnu ljubav i skladan brak: kako sam zavoleo sve verzije svoje žene

Ljubav sa godinama menja svoja lica, nekad postaje čvrsta i snažna, a nekad nestaje poput rose! Pročitajte ispovest muškarca koji je rekao braku i večnoj ljubavi DA...

Strah od braka muči muškarce koji se boje pomisli da čitav život provedu s istom ženom. Ali, muškarac čija objava je na društvenoj mreži Fejsbuk skupila 655.000 lajkova i podeljena je preko 277.000 puta, sagledao je stvari iz sasvim druge perspektive. Zbog svoje romantične i dirljive poruke, javnost je ovom muškarcu dodelila titulu supruga godine.

Pismo za svakog muškarca: zašto treba da volimo ili ostavljamo božanstvene žene...

Dale Partridge je popularni književni autor i motivacioni govornik koji muškarcima rado daje savete o srećnom braku i ljubavi. Dale je na svom Fejsbuk nalogu nedavno objavio divnu fotografiju na kojoj je sa svojom suprugom Veronikom, a uz fotografiju napisao je još dirljivu poruku.

"Muškarci se brinu da će kada uđu u brak ostatak života morati da provedu sa samo jednom ženom. To jednostavno nije istina. Zaljubio sam se u planinarku od 19. godina, oženio se za dvadesetogodišnjom ljubiteljkom životinja, osnovao porodicu sa majkom koja ima 24 godine, zatim izgradio farmu s dvadesetpetogodišnjom domaćicom, a danas sam u braku s mudrom ženom koja ima 27 godina."

"Ako je vaš um zdrav, nikad vam neće dosaditi jedna žena. Zapravo, bićete presrećni s koliko ćete njenih predivnih verzija biti u braku tokom godina. Nemojte reći NE braku, recite DA i nastavite da govorite DA do smrti", poručio je Dale Partridge muškarcima.

Ova objava izazvala je mnoštvo komentara muškaraca koji su izrazili koliko vole svoje supruge.

"U braku sam sa istom devojkom gotovo 40 godina, zašto bi muškarac želeo više od jedne žene. Ona je oduvek bila sve što želim i što mi je potrebno", jedan je od komentara.

101 izjava ljubavi: najlepši razlozi za ljubav otvorenih očiju...

"Ne verujem da bi muškarac brinuo zbog toga što će imati samo jednu ženu. Samo bi se dečak brinuo. Nema većeg dara od Boga od žene koju možeš voleti i poštivati. Usrećivati nekoga samo svojom prisutnošću je nešto najvrednije", prokomentarisao je još jedan ponosan suprug.

poruka_supruga_koji_veruje_u_vecnu_ljubav_i_skladan_brak_kako_sam_zavoleo_sve_verzije_svoje_zene11

Prilagođeno sa: Zadovoljna

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.