Pomozite telu: trikovi za oslobađanje od hroničnog bola

Sprečite negativne prateće pojave hroničnog bola uz ovih par trikova i poboljšajte kvalitet života.

Hronični bolovi ne samo da otežavaju svakodnevicu, već utiču i na psihički aspekt pojedinca. Neretko se javlja i osećaj krivice zbog nemogućnosti da se bavite uobičajenim aktivnostima. Konstantantne tegobe, stres, iscrpljenost, a ponekad i usamljenost, pojačavaju bol.

Poznata kineska melodija koja otklanja tegobe duše: ova isceliteljska muzika blagotvorno deluje na telo i umPoznata kineska melodija koja otklanja tegobe duše: ova isceliteljska muzika blagotvorno deluje na telo i umMuzika za mentalni detoks - kineska melodija koja isceljuje um i telo!

Kako biste sprečili ovakva stanja, iskoristite nekoliko trikova. Za početak, dišite normalno iz stomaka i ne zadržavajte dah, pokušavajući da stvorite barijeru između vas i bola. Dubokim, slobodnim disanjem, smanjićete nivo bola.

Ako ovu muziku slušate ujutru, ceo dan će vas pratiti sreća: jutarnja doza dobre energijeAko ovu muziku slušate ujutru, ceo dan će vas pratiti sreća: jutarnja doza dobre energijeMuzika koja čisti dušu - evo u kojoj melodiji ćete pronaći pozitivne vibracije svakog jutra!

Nemojte ignorisati bol i mesto koje boli, već pokušajte da zavolite taj deo tela i da mu pružite nežnost i razumevanje. Pružite ljubav svom telu, kao i zahvalnost za trud koji ulaže da se isceli.

Izvor: Lovesensa

Lena Sudar

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.