Paulo Koeljo - neka vam ovo postane misao vodilja: Svakog dana Bog nam daje...

Nova misao vodilja! Paolo Koeljo otkriva kako da doživimo čudo u svakom danu...

Citat iz knjige "Na obali reke Pjedre sedela sam i plakala", poznatog brazilskog pisaca Paulo Koeljo, neka vam bude misao vodilja, uteha i inspiracija da su svakom danu pronađete nešto čarobno...

Potrebno je izazvati sudbinu. Zaista ćemo razumeti čudo života tek kada dopustimo da se dogodi nešto neočekivano. Svakog dana Bog nam daje – kao što nam daje i Sunce, jedan trenutak u kojem je moguće promeniti sve što nas unesrećuje.

Svakoga dana pokušavamo sebe zavaravati da ne shvatamo kako bismo trebali prepoznati taj trenutak, da on ne postoji, da je danas jednako kao što je bilo juče i kao što će biti sutra.

Ali ko god poklanja pažnju svojoj svakodnevici, otkriće magični trenutak. Može se kriti u trenutku kad stavljamo ključ u bravu ujutru, u kratkotrajnoj šutnji neposredno nakon večere, u hiljadu i jednoj stvari koje nam se čine istim i običnim.

Taj trenutak postoji – trenutak u kojem sva energija zvezda ulazi u nas i daje nam moć da činimo čuda.

Poruke za zaljubljenu ženu, za onu koja traži večnu ljubav: 12 najlepših citata poznate ruske pesnikinjePoruke za zaljubljenu ženu, za onu koja traži večnu ljubav: 12 najlepših citata poznate ruske pesnikinjeJedino što ljudi ne opraštaju jeste činjenica da ste ipak bez njih uspeli.

Izvor: Sensa.hr

Paulo Koeljo

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.