Ovo uradite svaki dan i približićete se velikoj sreći: trik koji pomaže da ostvarite san

Prestanite da posmatrate pojam sreće kao apstraktnu kategoriju! Zapamtite, imate puno vremena za ostvarenje svog sna, ali prvo morate usvojiti jednu dobru naviku!

Ljudi su u večitoj potrazi za srećom. Naravno, ona podrazumeva različite stvari za svakog od nas. Nekome sreća podrazumeva mala očekivanja, za nekog je to pomaganje drugima, ili pak, osećaj slobode. Lista je dugačka i stvar je individualnog osećaja. Ono što je zajedničko svima jeste konstantna potraga za srećom, koja podrazumeva izvesne napore.

Poznata kineska melodija koja otklanja tegobe duše: ova isceliteljska muzika blagotvorno deluje na telo i umPoznata kineska melodija koja otklanja tegobe duše: ova isceliteljska muzika blagotvorno deluje na telo i umMuzika za mentalni detoks - kineska melodija koja isceljuje um i telo!

Istraživači sa Raters univerziteta i Univerziteta u Torontu utvrdili su da potraga za srećom može u velikoj meri promeniti percepciju protoka vremena. Naime, grupa ispitanika koja je težila dostizanju sreće, sve vreme je osećala da ima malo vremena i da ono brzo prolazi, tačnije "curi".

Ukoliko spadate u tu grupu, prema savetu istraživača, treba da vodite dnevnik u koji ćete zapisivati sve srećne momente. Takođe, trudite se da uživate u svakom trenutku i da ne posmatrate sreću kao nedostižnu apstraknu kategoriju.

Izvor: Lovesensa

procitajte-jos3

Ako ovu muziku slušate ujutru, ceo dan će vas pratiti sreća: jutarnja doza dobre energije

 

Ako ste napeti i želite se opustiti ili tražite neku prijatnu muziku da vam svira u pozadini dok vežbate jogu, učite, radite, čitate, putujete, sanjarite, razmišljate ili čak spavate, ova će vam se sigurno svideti. 

Da li ste pronašli svoju srećnu zvezdu: ovaj crtani film nas uči kako da ostvarimo željeDa li ste pronašli svoju srećnu zvezdu: ovaj crtani film nas uči kako da ostvarimo željeSami ćete pronaći najlepšu zvezdu padalicu koja ostvaruje želje, samo ako zaista verujete da će svi vaši snovi jednog dana…

Nenametljiva je, lagana i nežna kao mirno jutro...

Ova melodija je savršena za slušanje na putu do posla, jer pruža dozu pozitivne energije i pomaže da već ujutru imate optimističan  stav i osmeh na licu.

Ova čudesna muzika aktivira i otvara čakre: slušajte mističnu melodiju za ravnotežu 7 čakriOva čudesna muzika aktivira i otvara čakre: slušajte mističnu melodiju za ravnotežu 7 čakriMistična melodija aktivira svih 7 čakri i pomaže da uspostavite ravnotežu i vratite harmoniju u svoj život!

Ukoliko dan započnete osmehom, svi izazovui u ostatku dana biće vam jednostavniji i lakše ćete pronaći rešenje, bez optrećivanja i napetosti.

Univerzum je uvek na vašoj strani, a vi se potrudite da svakog jutra uz ovu melodiju postanete deo čarobnog kruga pozitivne energije.

Uživajte u muzici!

Prilagođeno sa: Sensa.hr

Lena Sudar

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.