Ova stvar u kući donosi mnogo sreće i pozitivnu či energiju: ako ovo stavite u sobu, izbrisaćete negativne vibracije

Ukoliko postavite slike ili skulpture delfina u dom, lakše ćete prevazići probleme koji vas očekuju.

Samo na pomen reči delfin, zamišljamo sliku delfina koji se srećno igra sa šarenom loptom. Delfini su uvek bili povezani sa srećom, radošću, živahnošću i toplinom. Nauka je dokazala da delfini imaju neverovatne veštine pamćenja, vida, imaju odlične komunikacione moći, odlični su u obavljanju složenih zadataka.

Postoje mnogobrojni izveštaji da je bilo slučajeva kada su spasili ljude od utapanja. I u feng šuiju, delfini se smatraju veoma srećnim simbolima, jer se veruje da donose mnogo sreće i pozitivne či energije. Inteligencija delfina, njihova razigranost i vedrina, ugrađeni slatki osmeh i blistave oči bili su izvor motivacije i sreće za ljude širom sveta.

Otkrijte u čemu je tajna sreće: evo kako Šveđani uspevaju što više da budu radosniOtkrijte u čemu je tajna sreće: evo kako Šveđani uspevaju što više da budu radosniVečita fascinacija ljudi – sreća, menja značenja i oblike kroz vekove, ali i kulture. Od antičkih do savremenih filozofa i…

Delfinov skok kroz vodu je znak uspeha i promene. Možete postaviti sliku ili neki eksponat koji prikazuje delfina u poziciji skakanja, za uspeh ili neku vrstu promene.

simbolika_delfina_put_ka_harmoniji_i_uspehu

Delfini su ribe koje imaju telo bez dlake. Oni su moćni i njihova energija im pomaže da klize kroz vodu. Stoga slika ili kristalni eksponat delfina donosi dobru či energiju u kući. Delfini ne akumuliraju nikakve spoljašnje parazite. Živahna slika delfina u sobi osobe koja boluje od neke bolesti definitivno će dodati radost i izbrisati svu negativnu energiju iz njegovog ili njenog uma.

Slika majke delfina s bebom delfinom je dobra slika za parove koji očekuju dete. Igranje delfina sa loptom je odlična slika za dečiju sobu. To će razviti sportski duh među decom.

Ostavite skulpture ili slike delfina u svoj dom na sigurnom putovanju u vašoj potrazi za dostizanjem cilja, bez obzira na teškoće na koje možete naići.

Izvor: Moj enterijer

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.