Otkriveno mesto na kojem se krije sreća: jednostavni načini da privučete radost

Ukoliko ne znate na kom mestu se krije sreća, ovih par saveta može vam pomoći da ponovo pronađete taj osećaj.

Sreća se nalazi u nama samima, a ukoliko vam uporno nedostaje ona mrvica nebeske prašine i komadić zvezdanog neba, dajemo vam predloge kako da ulovite tu trunku, ono čuveno "još malo".

Poklanjajte, jer poklanjanje smanjuje stres, povećava oseća­nje sreće i optimizma i razvija humanost. Vaša velikodušnost meriće se otkucajima srca i osmesima dragih osoba. Davanjem, usmeravamo pozitivne misli na drugu osobu, povezujemo se sa njom i smanjujemo svoj Ego. Poklonite svoj osmeh, skuvajte nekom kafu, napravite neku uspomenu...

Pesma koja greje dušu: Mi smo se suvise sretali, Miroslav Mika AntićPesma koja greje dušu: Mi smo se suvise sretali, Miroslav Mika AntićMi smo se suviše sretali na raskršćima neznanim, mada smo različitim putevima koračali...

Crveno je boja radosti. Neka vaša strast, ljubav i ushićenje dođu do izražaja. Obucite nešto crveno, ulepšajte trpezu crvenom bojom ili uvijte poklon u crveni papir. Simbol plamena, blagostanja, života, zdravlja i radosti probudiće vaša najintenzivnija osećanja. Pronađite toplinu, vatru i ljubav u svom srcu jer: "Ko želi u svet da unosi toplinu, u sebi mora da nosi vatru. Ko želi da pomogne ljudima, mora da bude ispunjen ljubavlju. Ko želi da stvara mir na zemlji, mora da nađe mir u srcu." (Fil Bosmans)

Smejte se. Osmeh produžava život. Vežbajte osmehivanje ‒ ništa ne košta a popraviće vam raspoloženje i povećati optimizam. "Ako je neko umoran kako bi ti dao osmeh, daj ti njemu svoj," savetuje kineska poslovica.

Izvor: Lovesensa

Lena Sudar

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.